avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Litigiu de munca - am depus astazi, 08.05.2012, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Litigiu de munca - am depus astazi, 08.05.2012, dosarul si am primit termen in 10.12.2013. Sunt revoltat!

Sunt de-a dreptul dezamagit in tara in care traiesc. Azi:08.05.2012 am depus la tribunalul Litigii de munca Bucuresti sectia aVIII -a Conflicte de munca .Dosar de chemare in judecata .Pentru recuperare salarii neplatite de fostul patron-si recuperare banii de concediu de odihna. RETINETI -- AM PRIMIT TERMEN DE JUDECATA A ACESTEI CAUZE TOCMAI pe 10.12. 2013 (DECEMBRIE)2013 mAI MULT DE 1 AN SI 6 LUNI .. Cum se poate asa ceva ? ce sa fac? 1 an si 6 luni pina la primul termen de judecata .... Revoltator.Instantele de judecata nu mai respecta legea ...=D>=D>=D>
Si eu am patit la fel.Am depus contestatie la Tribunal pentru desfacerea abuziva a contractului de munca,neplata drepturilor salariale si a concediului de odihna pe 23.06.2011 si am primit primul termen pe data de 7.12.2011.Litigiul de munca semnalat de mine,nu si-a gasit rezolvarea nici pana astazi lainstanta de judecata.Amanari peste amanari.Este revoltator ce se intampla in Justitia din Romania.
Contacta-ti un mediator si mergeti in mediere cu angajatorul. Asa rezolvati problema mult mai repede , apoi pe 271 CodProcCiv prezentati judecatorului intelegerea sau va retrageti actiunea. Simplu.
Da , o idee excelenta cea cu medierea , cu conditia ca ambele parti sa accepte sa participe.
Costuri mai mici , regim de urgenta , si in final hotarirea o iau cei ce sunt in disputa , cu ajutorul mediatorului.
Merita incercat!
Este distractiv cum potrivit legii avem si drepturi...problema este la aplicarea legii, acolo intervin tertipuri si puncte de vedere ce se schimba de la minut la minut...sfatul meu este sa va inarmati cu rabdare si sa renuntati la cererile de preschimbare a termenului initial, singurul rezultat al acestora fiind un stres suplimentar.
TMB Sectia a VIII-a a fost mereu sufocata, cu precadere din cauza erorilor facute de casele de pensii si de legislatia mereu schimbatoare in acest domeniu. Vezi doar miile de dosare depuse de SCMDRR anii trecuti!Si asta pentru ca este sectie comuna de litigii de munca si asigurari sociale. Cu toate acestea, va sfatuiesc sa NU renuntati la cererea de preschimbare de termen, deoarece am obtinut o scurtare a termenului cu nu mai putin de 8 luni de zile, pentru un dosar cu concediere abuziva.

Alte discuții în legătură

Facturi neachitate mai vechi de 3 ani ddianna ddianna Buna ziua, In cazul facturilor neachitate, mai vechi de 3 ani, dar din care am mai incasat o parte de curand, mai am sanse de recuperare in instanta? Sunt ... (vezi toată discuția)
In cat timp se prescrie o factura ?? seller seller Avem d eplatit o factura , dar nu suntem de acord cu acest lucru . Exista posibilitate asa nu o platim daca cel care a emis-o nu ne da in judecata? cat timp ... (vezi toată discuția)
Intrerupere prescriere sulta ally123 ally123 Am de primit o sulta in urma unui partaj succesoral. De la data hotararii judecatoresti a trecut aproximativ 1 an si jumatate. Cum pot intrerupe termenul de ... (vezi toată discuția)