avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu de munca

buna va rog sfatuitima am fost in litigiu de munca si am cistigat cu rentoarcerea la locul de munca si tot timpul cit am avut procesul am fost in prenatal intrbarea mea . imi primesc salarile cistigate daca am fost si in prenatal. prenatalul avindul pentru un an . va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 23 Mai 2012
@ neliionela

Se va restitui doar o parte din indemniztaia primita , nu toate .. pentru a sti exact ar trebui sa ne precizati :
- data incetarii c.i.m.
- data intrarii in CCC
- data pronuntarii hotararii si ce a decis instanta
am fost concediata cu art 65 alin 1 codul muncii in luna septembrie 2011. am dat in judecata societatea si am intrat in somaj . dupa o luna de somaj am cerut suspendarea somajului si am intrat in ccc cu optiunea de 1 an. am cistigat procesul cu angajatorul si recurs cu tot in luna martie 2012. instanta a decis reincadrarea pe postul detinut anterior si obligarea paratului la plata despagubirilor egale cu salariile indexate si majorate precum si celelalte drepturi de care ar fi beneficiat reclamantul pina la reintegrarea in functie a acestuia. am inceput serviciul luna aceasta depunind la societate hotarirea irevocabila si cererea prin care solicit plata salariilor si reincadrarea. pe cerere am specificat art 261 si art 262 din codul muncii republicat pe 2011 precum Neexecutarea unei hotarari judecatoresti definitive privind plata salariilor in termen de 15 zile de la data cererii de executare adresate angajatorului de catre partea interesata constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 6 luni sau cu amenda.mai am 2 zile si imi expira cele 15 zile de cind am stampila registraturii. banii au spus ca nu mii dau doar m-au angajat inapoi de citeva zile. fetita face 1 an in august. ce ma sfatuiti sa fac? va multumesc anticipat. am uitat sa mentionez ca angajatorul nici nu a vrut sa auda de suspendarea c.i.m. m-au dat pur si simplu afara cu rea vointa
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Mai 2012
neliionela, utilizator
Daca nu executa hotararea in termenul pe care-l mai aveti pana la expirarea duratei de 15 zile , atunci dupa expirarea acestui termen depuneti plangere penala pentru savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art.261 C.mun. .. la plangere atasati si copia adresei catre angajator prin care ati solicitat punerea in executare a hot.jud.

De asemenea, va puteti adresa unui executor judecator pentru a va ajuta la executarea silita a angajatorului ...
multumesc dar asta numi afecteaza CCC
Cred , asa cum am mai spus, o sa va afecteze aceasta indemnizatie .. intrucat dvs veti primi salariul pana la data stabilita in hot.jud. .. daca aceasta data este inauntrul CCC atunci veti fi obligata sa returnati indemnizatia primita de la data intrarii in CC si pana la aceasta data.

Alte discuții în legătură

Recuperarea sumelor platite cu titlu necuvenit de indemnizatia cresterea copilului neliionela neliionela Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am fost concediat pe nedrept in data de 02.09.2011 si am cistigat in instanta reincadrarea pe postul detinut ... (vezi toată discuția)
Cistig de cauza in instanta viss_vass viss_vass Buna seara! In urma cu vre-o 7 luni am deschis subiect cu privire la disponibilizarea mea abuziva. Am actionat in instanta si o sa am cistig de cauza . Acum am ... (vezi toată discuția)
Somaj claris05desi claris05desi In anul 2011 am fost disponibilizat, am contestat in instanta respectiva decizie avand castig de cauza am fost reincadrat cu obligatia din partea angajatorului ... (vezi toată discuția)