Buna ziua! Am fost angajat in cadrul unei firme de paza si protectie din data de 05.05.2011 - 08.03.2012 . Fisa fiscala nu am primit-o,asa ca am cerut-o de la ANAF. Dupa aproximativ doua saptamani am primit duplicatul fisei fiscale,dar exista o problema mare... Pe anul 2011 doar pe luni 3 scrie ca am luat salar si anume : Mai , Iunie si Noiembrie. Cum se poate asa ceva? Am lucrat fara concediu din Mai pana in Decembrie.De ce nu apar si restul lunilor pe fisa fiscala? Ma gandesc ca angajatorul a facut unele aranjamente sa nu plateasca CAS si impozit de pe urma mea.In fisa fiscala apar salarii de 450-550 de ron pe cand eu luam in mana 850-1000 de lei (pot demonstra cu extrasele de cont din banca) pentru ca aveam card de salariu.Unde ii pot reclama?Ii pot da in judecata?Multumesc anticipat!
Hmm,bun. Am trimis si o scrisoare catre angajator,am duplicatul scrisoarei , scrisoarea am pus-o cu confirmare de primire,sa am o dovada ca a primit scrisoarea angajatorul,in scrisoare i-am cerut explicatii de ce doar pe 3 luni de zile este completata fisa fiscala , sa imi trimita exemplarul meu de fisa fiscala semnata si stampilata de catre ei + decizia de incetare de munca la fel stampilata si semnata de ei.
Copie de pe scrisoarea adresata angajatorului, precum si copia de pe confirmarea de primire le puteti atasa la actiunea in instanta, fapt ce denota pozitia dvs de a solutia amiabil aceasta problema ...