Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Sunt de aceeasi opinie, am sa sesizez si eu INPPA, pentru ca si ieri si astazi, am fost mutata de un frustrat din supraveghetori.
Dupa ce ca avem asupra noastra presiunea acestui examen dificil, pe care nu l-ar trece nici jumatate din avocatii definitivi din UNBR, se mai trezeste si supraveghetorul NF acasa, sa isi puna in valoare valentele de tip autoritar, cinstit, corect.
ste inadmisibil.
Va incurajez sa depuneti cat mai multi contestatii si sesizari asupra tuturor aspectelor pe care le-ati semnalat.
Parerea mea e ca cine trebuie sa fie admis, va fi admis si atat.
Ati observat cum se pun timbrele pe coltul tezei? Nu e nevoie de tehnica pentru a te putea uita sub coltul indoit sa vezi a cui e lucrarea... E suficient sa deschizi fanta si sa stii a cui e lucrarea.
E tricky pt ca toate 3 (nedemnitatile, incompatibilitatile si compatibilitatile) sunt incluse in Lege in Capitolul II "Dobandirea profesiei de Avocat", sectiunea I "Conditii de inscriere in avocatura" pe cand in Statut Incompatibilitatile sunt tratate separat.
Pe de alta parte in Tematica "Incompatibilitatile si Interdictiile" constituie subiect separat insa in examen nu s-au dat interdiciile ci nedemnitatile.