andreibunea a scris:
da ma le stiu. nu pe toate da pe astea da. scoate capul din pamant si vezi realitatea din jurul examenului (ca sa fiu on topic). Este dubios ca la atata materie si la un examen de drept sa se ceara sa scrii ca in carte cuvant cu cuvant (cu exceptiile de rigoare). Poate mergi cu ochii inchisi si nu vezi bmw urile si mercedesurile care opresc la poarta facultatii :))))) (nu ca ar fi rau sa ai asa o masina dar trebuie sa ai ceva fler sa iti dai seama de cum arata niste pile ).
Asa sunt oamenii , daca le e lor bine e ok. Nu conteaza restul populatiei . Stai f calm , nu o sa intri anul asta . Si dupa aceea ai sa folosesti capul si pentru a gandi in plan real nu numai pentru a asimila informatie bruta ca un robot.
mariusbancila a scris:
andreibunea a scris:
Baremul va fi aplicat la sange in conditiile in care vor fi deja 600 de insi care s-au conformat. Restul \"\"\"prostimii> vor suferi rigorile corectorilor \"\"nesalarizati:::. Din 600 va anunt ca minimum 150 sunt pile tari din Bucuresti, in jur de 70 80 de prin judete (din toate nu din fiecare) , vreo 150 sunt aia picati la inm si care vor sa ia un examen macar anul asta , 100 au invatat (a se citi -tocit) ca chiorii si au avut bafta si aproximativ 100 au invatat pe bune beneficiind de bafta de a intra pe branci , la sutime. Asta este examenul copii.
Nu vreau sa fiu rautacios dar am impresia ca prea le stii tu pe toate...150,70..eu zic totusi sa nu gandim atat de departe.Asta ar insemna ca cine are norocul sa fie in primii 600 de bine,cine nu degeaba,poate sa fi scris totul perfect.Uneori mai si suferim de prea multe banuieli.
Daca nu intru anul asta nu e problema,nu e prima oara insa mereu a fost strict vina mea.Intr-adevar baremul lasa de dorit si creaza suspiciuni insa daca esti bine pregatit nu te pot prinde in offside in asa fel incat sa nu scoti o medie generala de 7.Cartea este la fel pentru toti,codurile la fel.Am o prietena care a dat a3a oara anul acesta si va intra sigur,viseaza materia si nu e nici pe pile.Vina principala este la noi iar cand vom fi pregatiti vom intra.De exemplu chiar si acum am o mare vina ca prefer sa stau sa citesc pe forum decat sa mai arunc un ochi pe cate o infractiune ceva.Natia noastra ne duce la pieire cu gandiri si teorii cum ca cineva are ceva cu noi,etc..ia invata tu si vezi la anul cum vei intra fluierand,asta in cazul in care nu intri anul acesta.Eu iti urez succes si poate ca vei intra acum.