avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
criss12 a scris:

Eu nu o sa mai fac sesizare la inppa pt ca vad ca si altii au avut problema mea. Doamnele nu cred ca au fost de rea credinta, doar ca nu au stiut cum sa aiba o atitudine ok astfel incat sa tratam examenul asta cu seriozitate. Am fost placut surprinsa sa vad ca au venit in sala cu aparate de detectat casti. Cel putin au reusit sa dea aparenta unui examen serios, pentru mine. Nu cunosc "dedesubturile", doar sper sa fie cati mai putini care intra cu "relatii"
Vedem cat de corect vor corecta, insa.

ce sesizare ?
dupa 3 zile de examene sunt officially exhausted
Succes tuturor!
Am o intrebare pentru cei care ati mai dat examenul sau stiti cumva de la altii. Se acorda punctaje intermediare sau e strict pe barem ,totul sau nimic? De exemplu daca in barem e 0,70 ,dar tu ai scris un sfert din idee... :D ti se puncteaza ceva? Ati obtinut punctaj apropiat cu cel pe care l-ati estimat ?... merci mult...
Gata teroarea de 3 zile, ce sa zic acum ajuns acasa, cred ca e loc si de mai "bine" la barem si la controale cu securisti. Daca intra tot 500-600 e clar ca s-au gafat la faza cu grila si la anu nu mai sperati. dupa barem am picat din prima zi, dar m-am prezentat in continuare la un sportiv profesionist. La mine in sala au fost si din cei care nu au mai venit, trist.
Achiesez la parerile anterioare in care se spunea ca un candidat de nota 7 dupa barem abia ia un 5. Sper sa nu dezamagesc prea tare.
alex_11 a scris:

Gata teroarea de 3 zile, ce sa zic acum ajuns acasa, cred ca e loc si de mai "bine" la barem si la controale cu securisti. Daca intra tot 500-600 e clar ca s-au gafat la faza cu grila si la anu nu mai sperati. dupa barem am picat din prima zi, dar m-am prezentat in continuare la un sportiv profesionist. La mine in sala au fost si din cei care nu au mai venit, trist.
Achiesez la parerile anterioare in care se spunea ca un candidat de nota 7 dupa barem abia ia un 5. Sper sa nu dezamagesc prea tare.

Adevarul e ca nu stiu ce ma asteapta, sunt la limita cu media, dupa barem. Stie cineva daca se platesc contestatiile la lucrari?

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)