aneana a scris:
radul22 a scris:
Imi place sa cred ca sunt un ''nechemat''..
In urma rezultatelor la examenul de intrare in profesie stagiar 2011/2012, am reusit sa ocup un loc bunicel.
Si pot sa te asigur ca am fost racolat de cele mai bune firme de avocatura din RO - fara pile, fara nicio cunostinta (sincer, sunt inca curios cum au dat de mailul meu sau chiar de nr meu de mobil, nici macar nu stiu daca dadeam aceste date la inscrierea la barou).
Oricum, ideea e ca se poate. pe bune...
felicitari Radu!
poate ca astfel de exemple ne lipsesc noua si in lipsa lor facem atatea scenarii. ce-i drept este ca avem si motive. modul in care se desfasoara examenul ridica mari semne de intrebare...
foarte interesanta experienta ta!
Sa nu mai aud de exemple din acestea. E o minciuna de toata jena. Se poate vedea cum vrea sa atraga / vezi doamne intri si dupa aceea esti cautat si nu de oricine ci de marile case de avocatura . Bai radu , tu ai avut vreun examen in care sa fie punctat un singur subiect cu 4 puncte ? Pai stai asa ma pila ca nu-mi inveti tu mie 2 pagini dintr-o carte si iei un examen de dimensiunea asta. Uita-te la baremul de astazi si ai sa vezi. Deci iti trebuie o medie de minimum 7 dar daca nu stii sa zicem o juma de pagina dintr-o carte , gata pici ?> Pai cum se cheama asta in limbajul tau ? Deci , ca sa fie cat mai simplu pentru pilosi, invatati tata 3 pagini din procedura penala si luati 10. Cine a mai pomenit ba sa punctezi speta cu 2 puncte , mai putin ca teoria ???? Cand in speta intalnesti multiple subiecte de teorie, le mai si gandesti, tu esti punctat in felul asta ??