margaritoiu a scris:
RoloTomassi a scris:
Crisanca a scris:
Uite ca eu nu cred ca vor fi numai grile in urmatorii 5 ani avand n vedere ca gradul de analfabetism e in floare, inclusiv printre absolventi de facultate si master, mai nou, chiar si de la stat, si din cauza acestui tip de examinare. Am intalnit absolventi de drept care intr-un sms
:oops:
Ai pus degetu pe rana, din nou! Pt ca toti se tem de grile pt ca acolo trebuie sa nu fi tocilar, tocmai de aceea grilele nu sunt preferate de majoritatea concurentilor. Si totusi ele fac o selectie drastica. De pilda, cunosc o avocata care avand in spate experienta anilor de practica, n-a facut 70 de puncte. Rusinos. Dar probabi ca aia de la INM is mai prosti ca astia de la INPPA... Naiba stie....pana la urma tre sa tocim ca sa visam cartea, precum spunea unul din forumisti si trecem si de sinteza. Am remarcat totusi in avest an o dezamagire a multor candidati care n-ar vrea sa mai incerce in anii viitori tocmai din cauza baremului aiuristic...:thumbdown:
Eu nu ma tem de grile si nu sunt nici tocilara, dar grila poate fi mai dificila decat examenul scris, depinde de capcanele puse in intrebari. Anul asta a fost relativ usor, dar acum doi ani a fost mai dificil si sunt grile pe care nu le rezolvi nici dupa ce citesti materia. Din punctul meu de vedere sa se dea o singura zi 500 de intrebari si gata, e ok si asa. Era doar o parere, probabil unii s-au simtit atinsi de remarca mea..