Eu cred ca voi da si la anul. Anul acesta a fost prima experienta (nereusita).
Chiar daca o sa iau si sub 5 la o proba sau doua (vedem), in realitate nota e "nedreapta". In sensul ca in cazul meu acel 5 inseamna 2 subiecte de sinteza tratate foarte bine si o speta la care nu am evaluat corect cauza.
As putea spune ca am fost foarte "aproape" de admitere, "as fi putut sa o ating" insa lipsa de atentie/cunostinte care s-a manifestat in doua-trei situatii critice (la spete in general) a fost cea care m-a privat de succes.
In plus, am avut cel putin 3 situatii in care am scris corect un raspuns si apoi, nesigur fiind am taiat si am scris in loc o balarie. :))
Asta e, pana la urma e vorba de atentie, de cunostine, de capacitatea de a face fata presiunii examanului, stc. Eu o iau ca pe o experienta (si cu bune si cu rele) si viata merge mai departe.
Mult succes celor care sunt pe "muchie" la punctaj si felicitari pentru munca depusa.
Celor care au picat/vor pica le spun... capul sus, in viata sunt multe obstacole sau nedreptati, nu trebuie sa abandonam lupta indiferent daca va mai exista "la anul".
Weekend placut.
Nu te-am insulat deloc :) crezi ce vrei. eu ti-am dat un exemplu simplu. Nu sunt multumita nici eu, avand in vedere ca n-am scris 2-3 cuvinte sa imi scada 1 pct.
am doua intrebari...de fapt sa ne dam cu parerea, ca nu aveam de unde sa stim exact, la speta 1 penal ... voi ati inteles ca trebuie sa precizati si infractiunea sau sa trebuie precizata doar contributia fiecaruia(autor, complice B), credeti ca se v a puncta ceva si numai pt atat?
la concurs - feluri - daca le-am enumerat doar fara sa definim, in cazul ce lor doua (calificat cu conexitate etiologica si consenvenctionala) credeti ca se v-a puncta?voi cum ati porcedat?
ms