avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
lawyer2012 a scris:

margaritoiu a scris:

alex_11....,,cine vrea sa mai dea la anu trebuie sa invete dupa altcineva,,. La fel ca multi altii, si eu am invatat dupa Udroiu. Ai vreo recomandare? Multumim:-/

Asa cum am mai spus (se pare ca am avut cea mai buna inspiratie, de altfel), subiectele de pana acum au fost cuprinse in detaliu in cartile pe care le-am luat, acelea de sinteze de la Nominalex...
Deci... bafta dragilor si voua si mie!:luck:

Da, sunt bune acelea in special la penal si procedura civila, si actul juridic civil la civil material, la procedura penala este praf cartea, nu gasesti o gramada de subiecte. Eu acolo am invatat din Urdoiu si explica f bine, detaliat, chiar prea detaliat , din pacate exact la subiectul de examen s-a strecurat o greseala, se pare, in cartea lui.,
Buna ziua, sunt afisate undeva modelul de contestatie precum si regulamentul sau procedura contestatiei pentru notele propriu-zise si nu pentru barem?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
mai vrea cineva sa dea inca o data la baroul anul viitor? eu sunt nehotarata....am fost dezamagita de acest examen, de organizare, insa ce poti face altceva? am vazut k firmele de avocatura recruteaza avocati stagiari...bine ..un avocat ,nu 10..#-o
stef91 a scris:

mai vrea cineva sa dea inca o data la baroul anul viitor? eu sunt nehotarata....am fost dezamagita de acest examen, de organizare, insa ce poti face altceva? am vazut k firmele de avocatura recruteaza avocati stagiari...bine ..un avocat ,nu 10..#-o

Eu 98 % NU mai dau la barou...daca acum nu reusesc....si daca se corecteaza strict pe formularea din barem 100 % nu iau...
Ultima modificare: Luni, 30 Septembrie 2013
9iustitia, utilizator
stef91 a scris:

Deci exact cum v-am spus se incearca descurajarea celor care cu buna credinta participa la un examen. Foarte multi nu se vor mai inscrie la examenul de anul viitor , pentru ca intr-adevar nu mai este loc decat pentru pile. La cata coruptie este in tara ce va mai mira ca sunteti furati la examenul asta. Sa stiti si voi ca aia de au organizat treaba asta nu sunt niste sfinti.

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)