andreibunea a scris:
Ei nu pot sa sisteze organizarea de examen . Daca ar putea ar face-o , insa te fac sa ti vina lehamitea de a mai participa la simulacrul asta. Cata vreme se va da sinteza VA FI FURT !!! Sa stiti cu totii asta ! Uitati-va cine este in comisia permanenta a unbr , cine este in consiliul unbr , pentru ca aici sunt problemele. Uitati-va la aia care isi bat joc de destinele si vietile voastre prin marsavia cu care vor sa va faca sa cedati si sa-i lasati numai pe ei in profesia asta.
Eu n-as fi chiar atat de dura :) Examenul nu este imposibil, insa trebuie sa inveti temeinic si cam memorat toate enumerarile,clasificarile,detaliile etc. Acum sincer ,daca greseam doar nedemnitatile si clasificarile de la penal si ce a mai fost pe-acolo nepunctat...tot am fi luat 7...chiar si cu baremul asta... Dar am gresit mai mult si prin "furtul " la barem ne-au micsorat sansele....Ca ar trebui sa fie mai simplu de obtinut 7,fiind examen si descurcandu-te cum poti in profesie.. e alta poveste...
Sigur ca e greu,mai ales pentru cei care mai si lucreaza in alt domeniu...dar cine isi doreste o cariera si are planuri mari nu trebuie sa fie descurajat de incidentele astea...