Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
dragilor , reactualizand un pic topicul la zi, cred ca se impune mai degraba urmatoarea intrebare : vom da din NCprCiv in sesiunea din toamna sau ramane doar NCCiv ?
Vreau sa dau la Barou in toamna, am citit unele pareri si ii rog pe cei care au dat anul trecut examenul sa postreze si tematica din octombrie 2012, deoarece am unele nelamuriri. In ceea ce priveste tematica pentru 2013 am fost informata ca abia in vara se va afisa, ceea ce mi se pare cam tarziu. Va multumesc!
Cineva aici zicea ca tematica se va stabili candva la sfarsitul lunii martie si probabil ca o vom sti la inceptul lui aprilie. Asa ca nu e cazul sa panichezi.
Salutare.
Am si eu o intrebare.
Ce carti de grile folositi ?
M ar interesa in mod special la civil si procedura civila. Daca as gasi ceva structurat pe capitole, ar fi ideal. Si neaparat sa aiba o varianta, sau 2 de raspuns, exact ca la examen.
Multumesc