Lorelai84 a scris:
@andreeas1: ai dreptate!Trebuie sa existe doua decese minim pentru a fi retinut omorul deosebit de grav si un deces si doua persoane minim sa traisca pentru a fi tentativa la omor deosebit de grav.Dupa niste cautari si sapaturi m-am luminat si eu.
Aseara am fost neatenta cand am rezolvat grila, abia de dimineata cand mi-ai spus tu ca e gresita varianta a, m-am luminat :)) interesanta grila.
1.Sunt aplicabile dispozitiile art.210 C.P.(pedepsirea unor furturi la plangerea prealabila) in cazul in care subiectul activ este:
a)militarul in termen care sustrage bunuri din dormitorul comun;
b) gazduitorul care savarseste furtul in paguba celui care il gazduieste;
c)gazduitul care sustrage bunuri de la persoana care il gazduieste.
2.Conducerea unui autovehicul, succesiv, de catre un inculpat major si de unul minor, ambii fara a avea permis de conducere, corespunzator categoriei din care face parte vechicolul condus, reprezinta:
a) coautorat la infractiunea prevazuta in legea speciala,constand in conducerea unui
autovehicul fara permis de conducere;
b) o singura infractiune prevazuta in legea speciala,infractiune savarsita in conditiile prevederiilor art.75 alin.1 c Cod penal, constand in savarsirea infractiunii de catre un infractor major impreuna cu un minor;
c)cate o infractiune individuala, savarsita de fiecare inculpat