andreeas1 a scris:
Lorelai84, am spus ca e riscant, deoarece profii care fac subiectele sunt din Bucuresti/Iasi/Cluj. si cam atat. si iti dai seama ca mai importanta e parerea lui Boroi sau Barsan si nu parerea personala a profului x din timisoara.daca ai observat ca la procedura penala grilele au fost pe stilul domnilor Neagu si Crisu, in niciun caz pe stilul lui Mateut de la Cluj.
Nu sunt fan Cluj si folosesc materialele din Bucuresti (doar acolo am absolvit facultatea).Am postat link-ul pentru ca am si vazut cartea si o si am si sincer sunt mult mai multumita decat de Stanciulescu care fie este neatent, fie interpreteaza si el cum poate. De Boroi si de Barsan, Neagu si Udroiu nici nu se pune problema ca nu s-ar corecta dupa cartile lor. Oricum fiecare e liber sa studieze din cat mai multe surse posibile. Vom vedea la barem ce doresc cu adevarat sa scriem in lucrari si ce nu, mai ales ca acesta este primul an in care se va sustine integral examenul pe NCC. La grile s-au folosit doar de cartile profesorilor din Bucuresti care au aparut pe piata si de cursurile universitare din cadrul UNIBUC si asta la toate patru materile, nu numai la penal, inclusiv procedura civila continea grile din Cursul de drept procesual civil al lui Boroi+Ciobanu si mai are o carticica de grile Gabriel Boroi si Gabriela Raducan-Drept procesual civil. Teste grila si spete pentru examen (din pacate nu avem raspunsul la spete) si din aceasta s-a dat. De OEPA nu ma pronunt fiind prima data cand ma confrunt cu aceasta materie si nu stiu daca au luat grilele de undeva sau chiar le-au gandit ei.
Spor!