claudiaaa_g a scris:
poti sa afisezi un link unde scrie chestia legata de ce au scos din tematica?
ms anticipat
YEP a scris:
Salutare tuturor,
Eu mai am putin (2-3 zile) si termin tot penalul.
Am constatat cu surprindere (atat placuta si neplacuta) ca pentru anul asta e mai putin de invatat raportand la anul trecut, desigur
Sa le luam pe rand:
PENAL: nu se da din legea pt combaterea evaziunii fiscale, legea pt sanctionarea faptelor de coruptie si cea a traficului de droguri. Au scos niste infractiuni legate de infaptuirea justitiei, in schimb au adaugat omorul deosebit de grav si pruncuciderea.
PROC. PENALA: au scos contestatia in anulare si revizuirea
La CIVIL si PROC CIVILA se va face diferenta anul asta. Am observat ca cei care dau examanul pt stagiari au mult mai putin de invatat decat cei care dau pt intrarea in profesie ca definitivi. Plus ca testul grila a devenit un obstacol usor de trecut coborand baremul la 50.
Doamne ajuta, succes tuturor!
[ link extern ]
aceasta este tematica. erau anul trecut leg speciale la penal special, acum nu mai sunt. o alta institutie scoasa la pr penala este infractiunea flagranta. la penal general nu mai sunt masurile de siguranta. etc. inveti dupa tematica asta, nu conteaza ce a fost in trecut. Tipul cu baremul- BAREMUL se publica dupa orice EXAMEN. cred ca nu stii diferenta intre TEMATICA si BAREM. BAREMUL ESTE REZOLVAREA EXAMENULUI.