Buna ziua.este corect ca anul acesta la drept civil se va sustine examenul in totalitate dupa NCC...iar la procedura civila se va sustine examenul dupa VCPC ( inafara de cele 3 exceptii )?
Va multumesc!
Buna ziua.este corect ca anul acesta la drept civil se va sustine examenul in totalitate dupa NCC...iar la procedura civila se va sustine examenul dupa VCPC ( inafara de cele 3 exceptii )?
Va multumesc!
Lorelai84 a scris:
Cum sa se publice baremul inainte de examen? Baremele se publica, atata la grila, cat si la scris, dupa examen. Intra pe acest link de la INPPA si gasesti grilele care s-au dat in 2011 si 2012 si subiectele la proba scrisa plus baremul de notare si corectare, publicate DUPA examen.
Daca ai mai rezolvat grile pana acum din cartile cunoscute de grile sunt sigura ca vei putea identifica, atat in grila din 2011, cat si in cea din 2012, anumite grile preluate din cartile unor autori consacrati. Daca nu ai mai rezolvat grile din cartile pe care le-am discutat cu cateva pagini in urma intrebi astfel de nerozii cum tocmai ai intrebat mai sus si intervi intr-o discutie mai veche pe care o regasesti undeva prin primele pagini ale forumului. Bineinteles e mult mai usor sa intrebi ce ti se pare ca intelegi.
[ link extern ]
[ link extern ]
Uite si link-urile ca sa nu spui ca sunt rea sau artagoasa!
In primul rand din textul postat de colegul de mai sus,pe care l-am citat se intelegea ca cei de la unbr vor publica si baremurile inainte de examen (asta am inteles eu) iar in al 2-lea rand sunt examene,cum ar fi cel de la executori ptr care se publica odata cu bibliografia si baremul.In consecinta nu cred ca intrebarea mea a fost neroada dar iti multumesc ca m-ai lamurit.
PS: Am citit toate postarile din aceasta sectiune a forumului si grilele ptr care ai atasat linkurile de mai sus.