Laura Ciobeica a scris:
... daca leul continua sa-si piarda puterea in fata euro, am convingerea ca populatia isi va dori revenirea la stabilitate si normalitate. Acestea nu se pot obtine decat votand cu NU demiterea presedintelui Basescu.
"puterea" leului fata de euro n-are nicio treaba cu basescu si cu "guvernele" lui.
leul a stat asa "puternic" manipulat
cu bani imprumutati... incepand de anul asta, 2012, banii imprumutati trebuie dati si inapoi...
"Pana acum leul a fost tinut la un nivel ridicat in mod artificial, acum se intampla ceea ce este normal. Eu stiu din scoala primara ca economia da starea cursului si nu invers, deci cursul ar trebui sa se coreleze cu economia si nu invers"...
"In conditiile unei economii care merge rau de tot, cursul ar trebui sa mearga la fel, nu cum a fost pana in prezent. Am avut un nivel ridicat artificial al leului, asta pe banii de la Fondul Monetar International, dar incepand cu acest an va trebui sa dam bani catre FMI. Cu ce va tine cursul sus Banca Nationala, nu stiu" Ilie Serbanescu- 17 martie 2012
[ link extern ]
... adica basescu si "guvernele" lui s-au imprumutat sa tina leul "puternic"... guvernele de dupa basescu si ai lui trebuie sa returneze imprumuturile...