avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din 29.07.2012?

1. Se vor prezenta la urne 50%+1 dintre alegatori?

2. Care va fi procentajul Pro si Contra demiterii presedintelui?
1. Eu cred ca referendumul o sa fie validat iar prezenta va fi de 50%+1.
2. Pentru DA o sa fie 60-65, iar pentru NU 15-35, restul voturilor fiind anulate .
Scorul se mentine in favoarea validarii referendumului si a demiterii presedintelui...oricum, un presedinte suspendat de doua ori este o premiera greu de egalat.

[Editat - Subiectul pe care l-ati ales este altul, trebuie sa ramanem on topic. Multumesc pentru intelegere]
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Iulie 2012
Ares-3, moderator
stan petru-radu a scris:

1. Se vor prezenta la urne 50%+1 dintre alegatori?

2. Care va fi procentajul Pro si Contra demiterii presedintelui?

(1) Prezenta va fi peste 50% (dupa parerea mea in jur de 75%) iar (2) scorul va fi categoric in favoarea demiterii (in jur de 65-70%).

Eu ma voi duce la vot pentru a valida referendumul, dar voi anula votul.

Salutare, sunt de acord cu demiterea si sustin prezenta la vot pentru a demonstra ca trebuie sa dispara si sa plateasca fiecare pt faptele sale. "IN VIATA ESTI CEEA CE ALEGI SA FI":bow:
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Iulie 2012
Ares-3, moderator
Interventie moderator

:belay:
Va rog sa incercam cu totii sa ramanem la subiectul propus de stan petru-radu si sa evitam analiza guvernarii (trecute sau prezente) sau a activitatii d-lui Basescu. Va multumesc pentru intelegere.

Alte discuții în legătură

Am votat sau nu la referendum 2012 freeanifer freeanifer Consider interesanta situatia fiecaruia. Eu de exemplu peste 15 minute ma duc sa votez. Invit pe cei care doresc sa spuna daca au votat sau nu vor vota sau ... (vezi toată discuția)
Referendum si cvorum ContSters257414 ContSters257414 cum credeti ca se impaca ([b]cum se justifica[/b]) decizia Curtii Constitutionale a Romaniei care a hotarat marti ca, pentru validarea scrutinului de ... (vezi toată discuția)
Proiect de hotãrâre prin care parlamentul sã constate cã bãsescu a fost demis de popor ContSters257414 ContSters257414 Senatorul PNL Ioan Ghişe va propune, luni, în plenul reunit al celor două Camere, un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care să se ia act de ... (vezi toată discuția)