Buna ziua .
Sunt coindivizar cu o cota de 1/3 iar de curind am facut precontract de vinzare cumparare cu un al doile acoindivizar care are o cota tot de 1/3 . Al treile coindivizar are deasemeni o cota de 1/3 dar nu vrea sub nici o forma sa ne dea voie sa intram pe teren sau in locuinta . Acesat este si motivul pentru care unul dintre coindivizari isi ia lume in cap . Am depus o chemare in judecata in vederea EVACUARAII acestuia de al treile , fiind recalcitrant , scandalagiu . Pe parcurs i-am depus si plingere la Politia pentru amenintare cu bataia . In plingerearespectiva am invocat si faptul ca nu am unde locui impreuna cu sotia , in prezent locuind cu socrii mei bolnavi - CANCER respectiv PRAKINSON . Am depus copii dupa certificatele medicale .
INTREBARE : am sanse sa-i evacuez pe scandalagii ?
CHEMAREA IN JUDECATA ESTE DEPUSA CU ORDONANTA PRESEDINTIALA infatisarea pe 17 oct 2012
Ok . Am depus cerere de evacuare coindivizar si inteleg ca nu prea este in regula . Termenul este pe data de 17 oct.2012 . Pot adaugainca o cerere adica pe linga evacuare sa cer si reintegrare in spatiu ? Instanta trebuie sa faca ceva , Nu ne poate lasa pe drumuri ma gindesc ...:sorry:
În principiu, leguitorul pune la dispoziția justițiabililor un mijloc de corectare a erorilor cererii introductive. În termeni uzuali, acțiunea poate fi precizată și invocând următoarele dispoziții din Codul de procedură civilă:
Art. 132
La prima zi de infatisare instanta va putea da reclamantului un termen pentru intregirea sau modificarea cererii precum si pentru a propune noi dovezi. In acest caz, instanta dispune amanarea pricinii si comunicarea cererii modificate paratului, in vederea facerii intampinarii.
Totuși, având în vedere că dvs, în mod evident - vă rog să nu vă supărați, nu insinuez nimic- nu aveți experiența necesară susținerii unui proces, cel mai util ar fi să consultați un avocat pentru conceperea unui plan de atac cursiv - redactarea cererii, sfaturi privind susținerea acesteia, cât și pentru, eventual, reprezentarea dvs.
Dacă nu aveți veniturile necesare puteți apela la instituția ajutorului public judiciar.
Am inteles ideea .Multumesc .
Sa inteleg ca pina la prima infatisare nu se poate corecta (adauga) o alta cerere in acelasi proces ?
In cazul in care nu se poate , introduc o alta actiune in care cer reintegrarea in spatiu . Cit despre venituri nu ar fi cazul sa-mi fac probleme in ideea de a angaja un avocat . Speta de fata este simpla numai ca am uitat sa introduc in actiune respectiva si ideea de reintegrare .
Multumesc anticipat pentru raspuns
Am cerut renuntarea la proces . Deci am renuntat sa ma judec in vederea EVACUARII in schimb am chemat in judecata pentru REINTEGRAE IN SPATIU . '' Ac Marie cu alta palarie ''
Indiviziune
ContSters262943
Am depus o actiune de iesire din indiviziune . Coindivirarii ma ameninta cum ca oricum nu are ce sa mi ramina de acolo ( este o casa in care am copilarit - am ... (vezi toată discuția)