adriantot a scris:
Iar cu sau fara respectul pe care-l invocati eu am explicat de mai multe ori ca asa procedam noi iar fiecare este liber sa faca ceea ce vrea.
Nu inteleg sa intru in polemica privitor la maniera si modalitatea de impunere dupa cum inteleg sa impuna fiecare in asociatiile lor
Am avut situatie concreta de angajare aparator pentru reprezentare si aparare interese asociatia de proprietari in cauza formulata impotriva mai multor restantieri
In luna urmatoare incheierii contractului au fost impuse pe lista de plata cote individuale reprezentand onorariu avocat
Mai multi proprietari au contestat temeinicia impunerii la acel moment,au formulat actiune in instanta care s-a pronuntat fara echivoc in sensul ca existenta contractului de reprezentare in instanta nu constituie temei legal de impunere la plata cote individuale onorariu avocat
Mai mult onorariu avocat trebuie impus strict proprietarului rau platnic care se face vinovat de neplata in termen a obligatiilor ,neasumarea achitarii amiabile si care a obligat asociatia declansarea procedurii de recuperare in instanta si nu tuturor proprietarilor