Mediatorsm a scris:
Si va lansez o provocare dna Romascanu.... .. pentru ca vreau sa inlatur prejudecatile ... provocarea consta in a media o speta reala unde sunteti d-voastra avocatul uneia din parti...
Vorbe au fost , e timpul faptelor....
Altcineva care lucreaza constiincios in ograda priceperii domniei sale m-a "provocat" deja pentru maine la ora 14. :secret: ...la o "recidiva". (si tocmai am confirmat public prezenta).
Stiti ce este interesant? Am deja o hotarare judecatoresca definitiva si irevocabila
in favoarea clientului meu in cauza supusa medierii de maine. Pentru clientul meu s-a facut deja "dreptate" ...dar e oarba si rece.
Si acum, prin capul oricarui om cu scaun la cap ar trebui sa treaca urmatoarea intrebare: De ce dracu' se mai duce cu clientul la medierea de maine, daca zice ca are deja o hotarare? Pentru ca dreptatea (vorba lui Paler) poate fi oarba si rece, dar clientul meu nu este asa. Mergem sa DAM! Sa oferim! Sa inlocuim noi o cruzime "dreapta" ... cu ce-om putea, caci stiti ce mai este interesant: nu e suficient sa DAI, mai trebuie sa izbutesti
sa ti se si primeasca... palma intinsa, nu mana pana la cot.
Cei care au ochi sa vada (chiar daca vorbesc in pilde, pentru ca n-am cum altfel - este confidential) ar putea intelege
morala povestii de mai sus:
-
mergem pentru ca nu suntem obligati
-
obligati-ne si nu ne veti mai vedea...mai mult de 5 minute, cat sa scrieti procesul verbal de esuare a medierii!.
Asta este problema mea, domnilor!
In tara asta unde Creanga scria (citez din memorie) -
"Cand ma lua cineva cu raul putina treaba facea cu mine; cand ma lua cu binisorul, nici atata" -
orice soi de
obligativitate ... va trimite medierea pe apa sambetei.