avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... pv.validare dupa legea18/91
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

pv.validare dupa legea18/91

tata a facut cerere pt reconstituirea dreptului de prop.in 1991,in acelasi an a fost eliberata adeverinta. am solicitat primariei pv de sedinta de fond funciar de la acea data 1991 prin care tatalui meu era validat dreptul de prop.Primaria face pe "proasta"atat cererii mele cat si la instanta au raspuns ca nu stiu de asa ceva si nu exista in arhiva lor asa ceva...da atunci unde ar fi acel proces verbal de validare?oare nu pentru toata comuna s-a facut?...
Cel mai recent răspuns: dienusa , utilizator 21:59, 11 Martie 2009
deci.. am tras aceasta concluzie prin faptul cum s-a exprimat judecatoarea si cand au aparut avocatele noastre (cred ca o prefacatorie ca nu au ajuns mai repede....chipurile)totul mi s-a parut regizat...dar cu un scenariu prost facut....totusi av mea a spus sa ne intalnim vineri....dar nu mai am incredere...poate mai bine nu angajam av sa ma fi aparat singura...Mi s-au dat toate asiguraril ca pe fond sunt discutii..dar..vad ca acestea nu au mai fost...nu inteleg...am uitat sa spun ca sotul av reclamantei e judecator(nu in aceasta cauza)...oare la recurs e posibil sa fie si el? Putem cere acum rejudecarea?pt faptul ca nu s-au luat in considerare dovezile clare ca totul a fost a buniclor nostri?
Oare sa fie asa ?judecatoarea sa ia in considerare numai ce a scris comisia local?nu se tine seama de faptul ca cea judeteana a scris clar ca sau studiat toate actele din 1945-1990 si ca titlul a fost emis corect?
Cumnata e decedata...actiunea a introdus-o o fata de-a ei ...verisoara cu noi.....As vrea sa fiu optimista...dar nu pot....multumesc mult pentru incurajari! multa sanatate va doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sa fac? dienusa dienusa S-a emis un TP pe numele tatalui meu si al cumnatei mostenitori ai def. MG...MG il chema si pe fratele lui tata....Terenurile au apartinut lui ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac? dienusa dienusa ma confrunt cu o problema si nu stiu ce sa fac...In 1926 bunicii au cumparat terenuri,am cf-uri numai pe o parte din ele inclusiv pe casa ,curte si gradina.Ei ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat dienusa dienusa sunt in impas...nu stiu ce sa mai fac...sunt intr-un proces ca parte parata de radiere de pe titlu de prop.al tatalui meu TP a fost emis pe numele cumnatei ... (vezi toată discuția)