Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca pot sa scot o persoana,sau mai multe, de la cheltuielile comune?Fiica-mea,fiind studenta, sta in chirie in alta localitate.Dar nu sta decat 3-4 zile intr-o saptamana. In weekend-uri si vacante vine acasa. Asa ca eu platesc la intretinere in 2 locuri pentru ea. De asemenea sotul e sofer si pleaca cu saptamanile. Ce pot sa fac, legal, ca sa nu mai platesc pentru fiica-mea de 2 ori si pentru sot cat e plecat? Va rog sa-mi spuneti legea si eventual articolul in baza carora pot sa-i scot de la cheltuielile comune. Am citit Legea 230 dar nu am gasit nimic. Daca cineva ma poate lamuri il rog foarte mult sa o faca. Va multumesc.
sc serv...legea spune destul de clar..MAI MULT DE 15 ZILE INTR O....LUNA.. asociatia poate hotara daca vor fi 16 17 sau alt numar..de ce ne place sa interpretam cum vrem fiecare. Instanta va tine cont doar de ce scrie in lege
Si tot legea spune ca .acordul de scadere sau adaugare a UNEI PERSOANE...este dat de comitet ,trecut in PV incheiat in luna respectiva,si pe baza unor documente....putand astfel sa fie tras la raspundere cel care greseste abuziv sau nu. Alfel ramanem la mana unora care profita....