tudorvaleriu a scris:
1. Daca aveti restante inseamna ca nu sunteti, inca, absolvent.
2. Pentru asemenea amanunte mergeti la orice Agentie de Somaj si va lamureste.
Dar eu, de exemplu sunt in anul terminal 4, am doua restante (din anul 1 si 2), cu toate astea decanul mi-a eliberat o adeverinta prin care se atesta:
Domnul "Cutare" este absolvent al Facultatii "Cutare" din cadrul Univ "Cutare", specializarea "Cutare", promotia 2011, cursuri ZI. Ultimul examen a fost sustinut pe data de 27.05.2011. Se elibereaza prezenta spre a-i servi la AJOFM.
M-am dus la fortele de munca azi si i-am spus functionarului de acolo ca vreau sa imi depun dosarul de somaj. El s-a uitat pe dosar si o tot tinea in lung si-n lat ca nu am dreptul etc. I-am spus si de Legea 76/2002 art 51(1) si tot zicea ca n-are cum. Pana la urma nu s-a inteles cu mine si a zis ca-mi primeste dosarul si ca eu si cel care mi-a dat adeverinta (respectiv decanul, este si avocat) vom raspunde.
In cele din urma a reusit sa ma trimita iar acasa ca m-a gasit ca am lucrat 5 luni la o firma de cadastru in anul 2009 si mi-a cerut si copie dupa cartea de munca sau cartea de munca in original, nu am tinut minte exact. Asa ca trebuie sa o iau de la capat luni dimineata.
Ce spuneti ? Cand ma voi duce si cu restul de acte sa insist sa-mi primeasca dosarul ?