avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... referitor plata penalitati
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

referitor plata penalitati

daca in listele afisate de administratia de locatari nu este mentionata data intocmirii, data afisarii, data scadentei si eventuaalele penalitati care provin din lunile anterioare aceste liste sunt intocmite corect?
as vrea sa stiu si eu asociatia de locatari de unde porneste cu calculul penalitatilor in situatia asta cand nu este mentionat pe lista de plata dada intocmirii si data scadentei. ?
multumesc
sunt in litigiu cu asociatia de locatari care in decembrie 2008 mi-au taiat chitanta pentru intreaga restanta , deci s-a facut plata la zi si acum ma trezesc ca am de plata penalitati de intarziere despre care nu am fost anuntata., ba mai mult am proces cu termen de prezentare pe 24.02. 2009


Cel mai recent răspuns: ienupar05 , utilizator 19:13, 10 Februarie 2009
am zis ca nu vreau sa mai continuam discutia si s-o luati ca studiu de caz. sunteti administrator sau ce ?
va inregistrati in contabilitate cu penalitati pentru fiecare luna conf. legii 82/91 modificata csi completata cu leg.259/2007 ? daca nu ,sa va dea asta de gandit , altfel gasiti un nebun ca mine si sa vedem daca pentru doi bani va riscati serviciu si chiar libertatea.IAR DESPRE MORALITATE UN CAPITOL INCHIS PENTRU NOI ROMANII . CEREM LA ALTII DAR NOI AVEM?
La noi, romanii, moralitatea este un capitol inchis, dar nu pentru ca nu ne-am conduce dupa regulile moralitatii demult stipulate, ci dimpotriva. Uitati-va la vecinii din jurul Dv., din blocul in care locuiti. Marea majoritate isi plateste cota de intretinere si pentru acest lucru, pe langa ei, si Dv aveti apa, caldura, gaze, vi se ia gunoiul etc. Deci vecinii Dv., oameni simpli inteleg sa se conduca dupa reguli ale moralitatii si nu cred ca sunteti in masura sa-i amestecati fara discernamant in gramada celor pentru care legile moralitatii, legi nescrise, dar transmise din tata-n fiu, sunt optionale si de urmat numai daca le mai ramane ceva rest in buzunare dupa ce se intorc din hipermarket sau vacante costisitoare.
elga si adrian tot..nu mai dati sfaturi fara sa cunoasteti bine problema...statutul se aproba de 2/3 din toti proprietarii iar hot adunarii generale nu pot fi aplicate daca nu s trecute si in statut.iar modificarile statutului se fac tot cu 2/3 din total proprietari,nu din cei prezenti la o sedinta,si se legalizeaza la judecatorie...nu va suparati,dar mai invatati din cele citite
Si...Dv spuneti clientilor ce salariu aveti (in cazul in care v-ar intreba) ca doar ei va platesc, nu?) vai dna elga..chiar?clientii platesc salarul patronului?=D>
stiti cat si cum fura administratoriide la as de proprietari?asa ca nu maivb de moralitate ca lupul moralist
Si fiind asociati..toti trebuie sa fie informati si de salarii si de toate..dar se mizeaza pe batranetea majoritatii si a necunoasterii legilor,si mai ales se lasa pacaliti de ..administratori si ...presedinte
solemn promit ca va tin la curent cu procesul chiar daca considerati ca numai proprietarul greseste , SA VEDEM .....TOTI SUNTEM OAMENI SI TOTI SUNTEM SUPUSI GRESELII . si acum sa incheiem ca de la doi bani discutia a degenerat.
sper sa mi raspundeti...si va pot si eu ajuta cu unele raspunsuri....dle ienupar05..

Alte discuții în legătură

Cum se percep penalizarile? zahdorin zahdorin As avea o intrebare referitoare la perceperea penalitatilor pentru plata cu intarziere a cheltuielilor de bloc. Va rog sa ma lamuriti cum si in ce conditii pot ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere scarlet scarlet Penalitatile al coror procent nu a fost comunicat catre mebrii asociatiei sunt legale? Adica daca nu s-a comunicat hotararea in care se specifica procentul ... (vezi toată discuția)
Am 3 intrebari punctuale cu privire la metoda de calcul a restantelor sagetatorul sagetatorul [b]Buna ziua,[/b] Am 3 intrebari punctuale cu privire la metoda de calcul a restantelor. Legea 230/2007 (si metodologia de aplicare) sunt laconice la acest ... (vezi toată discuția)