avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... referitor plata penalitati
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

referitor plata penalitati

daca in listele afisate de administratia de locatari nu este mentionata data intocmirii, data afisarii, data scadentei si eventuaalele penalitati care provin din lunile anterioare aceste liste sunt intocmite corect?
as vrea sa stiu si eu asociatia de locatari de unde porneste cu calculul penalitatilor in situatia asta cand nu este mentionat pe lista de plata dada intocmirii si data scadentei. ?
multumesc
sunt in litigiu cu asociatia de locatari care in decembrie 2008 mi-au taiat chitanta pentru intreaga restanta , deci s-a facut plata la zi si acum ma trezesc ca am de plata penalitati de intarziere despre care nu am fost anuntata., ba mai mult am proces cu termen de prezentare pe 24.02. 2009


Cel mai recent răspuns: ienupar05 , utilizator 19:13, 10 Februarie 2009
proprietaru a scris:

sper sa mi raspundeti...si va pot si eu ajuta cu unele raspunsuri....dle ienupar05..

Da, da doamna ienupar05, ascultati de sfaturile d-lui proprietaru ca e in tema si la obiect.
Puteti invata multe daca sub nume faceti clik pe "proprietaru a mai scris".


Domnilor moderatori...pot sa i raspund utilizatorulu iadriantot in afara temei?
am citit multumesc ,
voi cere documente justificative pentru tot si situatia contabila la zi din 2006 pana in prezent si dvs stiti foarte bine ce inseamna documente justificative la o penalizare.
si va rog suntem oameni prezumtia de nevinovatie o avem ambele tabere pana la hotararea judecatoreasca.
multumesc v-am ascultat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se percep penalizarile? zahdorin zahdorin As avea o intrebare referitoare la perceperea penalitatilor pentru plata cu intarziere a cheltuielilor de bloc. Va rog sa ma lamuriti cum si in ce conditii pot ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere scarlet scarlet Penalitatile al coror procent nu a fost comunicat catre mebrii asociatiei sunt legale? Adica daca nu s-a comunicat hotararea in care se specifica procentul ... (vezi toată discuția)
Am 3 intrebari punctuale cu privire la metoda de calcul a restantelor sagetatorul sagetatorul [b]Buna ziua,[/b] Am 3 intrebari punctuale cu privire la metoda de calcul a restantelor. Legea 230/2007 (si metodologia de aplicare) sunt laconice la acest ... (vezi toată discuția)