Buna ziua . Intrucat am reusit sa deranjez prin solicitarea unor documente ale Asociatiei de proprietari din care fac parte , precum : contracte si conventii de lucrari efectuate , contracte de munca ale unor angajati cum ar fi femeia de serviciu , presedinta care indeplineste si functia de casier Declratia 112 si alte documente si in loc sa intru in posesia lor , primesc urmatorul raspuns , citez : La inceputul solicitarii nr ... din ... afirmati ca sunteti membru al Asociatiei de Proprietari bloc ... , ceea ce nu este adevarat , pentru ca nu sunteti COPROPIETAR al apartamentului in care locuiti . Proprietara acestui apartament este sotia dumneavoastra , iar dansa poate fi membra a Asociatiei . In lucrarea " Asociatii de proprietari , 100 intrebari , 100 raspunsuri , de Radu Opaina , se precizeaza ca : intr o cladire pentru care se infiinteaza o asociatie de proprietari , numai proprietarii de apartament pot face parte din asociatia de proprietari ! Concluzie : Intrucatnu sunteti membru al Asociatiei de proprietari , nu aveti niciun drept sa cereti informatii despre salariatii acestei asociatii si nici sa vedeti vreun contract de munca , am incheiat citatul . Mentionez ca am fost de acord cu transformarea asociatiei de locatari in asociatie de proprietari conform statutului asociatiei, reprosul fiind ca in acel tabel apare numele sotiei iar semnatura este a mea ( atunci acest lucru a fost valabil ,acum , nu ) Mai mentionez faptul ca locuiesc in acest bloc de 36 de ani , ca am participat la achitarea lui ( prin acele rate ) ca am prezentat Asociatiei ( Presedintelui cu confirmare de primire ) o Procura speciala prin Notariat ( legalizata ) in care reprezint sotia oriunde va fi nevoie , inclusiv in cadrul Asociatiei de proprietari . Tot ca o mentiune , aceeasi solicitare a facut si sotia ,,raspunsul fiind : nu avem dreptul . Aceasta situatie o cunosc si cei de la Primarie , dar niciun raspuns ! Intrebarea : cine ma poate ajuta , cum sa rezolv acest caz , asi dori un raspuns ca sa pot intra in posesia celor solicitate . Va mulumesc pentru rabdarea de care ati dat dovada , dar am dorit sa fiu cat mai explicit.
Imi pare rau , am spus mai sus ,ca cei de la primarie tac malc , nu doresc sa mai aud : sesizati primaria , sunt inscris in audienta la primar din luna octombrie , unde doresc sa i spun si aceste lucruri
În aceste condiții, probabil că informațiile respective pe care le cereți nu sunt destul de importante pentru D-voastră și nu mai merită să faceți demersuri suplimentare.
Orice informatie , pentru mine este utila si importanta , dar ce ma fac cu cei de la asociatie care nu respecta legile juridice si morale . Da , sunt de acord cu solutia Domnului Adriantot sa convoc ad. generala , dar cu cine ? nu vor sa se implice , zac in zeama lor acolo . Le am aratat cum e cu presedintele , ca nu are voie sa fie si casier cu CIM , ca nu este legal ca un membru al comisiei de cenzor extern sa aibe contract de mandat. Ce sa va mai spun ,ca in lista de plata pe luna decembrie , apare la rublica scutiri pe numar persoane , un locatar care nu a facut cerere sa fie scutit si cererea a fost facuta de administrator pe numele acelui locatar ( ca vezi doamne a fost internat in spital 5 zile ) si semnata de administrator . De aceea insist sa primesc si alte informatii pentru ca doresc sa " scap " de ei , probabil merg pe premiza : suntem in varsta ( 72-77 ani ) si nu ne pot face nimic! Ce sa fac , sa tac si eu ? deocamdata , nu pot si nu doresc sa fiu " ars " la buzunar , eu am muncit foarte multi ani . multumesc pentru intelegere .