Liael a scris:
Aceasta situatie este peste tot....
Oare aveti apartamente peste tot sa puteti trage asemenea concluzii?
...nu exista Presedinte, Cenzor , Administrator cinstiti, toti sunt pusi pe furat....
Dati-ne o dovada, o statistica publicata de vreun institut, ceva din care sa reiasa cele spuse de dv.
Altfel, eu cred ca ne considerati pe toti ca pe dumneavoastra si cu siguranta sunteti in eroare pentru ca oamenii sunt foarte diferiti iar majoritatea proprieatrilor de apartamente sunt oameni cinstiti. Iar dintre acestia unii mai au un pic de timp liber si ceva cunostinte in gospodarirea unei asociatii, bucurandu-se de increderea vecinilor care-i roaga, de regula, sa accepte functiile de presedinte, cenzor, membru in comitet...
Solutia este schimbarea Legii 230/2007 si contorizare individuala.
Legislatia s-a schimbat de mai multe ori, ultima lege intrand in vigoare in 2007. In alte tari legile nu se schimba nici dupa 100 de ani.
Solutia nu este schimbarea legii, ci schimbarea oamenilor, incercarea de ai face sa inteleaga cum sa se comporte. Nu cred ca daca maine intra in vigoare o alta lege, oameni cu care nu va intelegeti in blocul dumneavoastra, se vor conforma in urmatoarele 24 de ore acestei legi, vor sta in pozitie de drepti si vor fi toti cinstiti, corecti...