amiriana a scris:
LOGIC: minora va sta cu oricare dintre parinti doreste, de ex cu mama, celalat parinte (tata)avand dreptul la vizite si obligatia la plata pensiei de 400 lei. Daca fetita doreste sa stea in vacante sau in alte perioade cu tata, atunci, mama va fi cea care o va vizita si ii va plati cei 400 de lei. Decizia domiciliului posibil sa fost tot alegerea minorei, daca locuinta este cea in care ea a crescut pana la acea varsta.
Minora a spus clar ca judecator ca vrea sa locuiasca cu mama ei.
Este si scris la dosar.
In rest, este posibil sa fie vorba de o situatie de genul celei expuse de dvs. si asa tind sa consider pentru ca asa ar fi normal in raport de circumstantele de fapt ale cauzei prin raportare la faptul ca mama s-a ocupat in permanenta de minora.
Tatal a fost o aparitie sporadica in viata minorei dupa despartirea in fapt dintre parinti si cumva si mai inainte de acest moment.
Daca este asa inseamna ca instanta a imbratisat teza avocatului tatalui conform careia nu conteaza domiciliul...
Dar...poate fi o capcana pentru ca pe de alta parte s-a cerut de tata decaderea din drepturile parintesti si exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti, aspecte care mie nu imi spune ca tatal este chiar atat de democrat pe cat ar vrea sa arate avocatul lui.
Pe de alta parte, cand am combatut teza avocatului tatalui, in sensul ca nu poate fi primita o asemenea opinie conform careia nu ar conta unde are minora stabilit domiciliul, instanta parea ca nu este de acord cu mine...ceea ce iarasi ma nelamureste...
Adica sunt aspecte care se bat cap in cap...din moment ce solicita autoritate parinteasca exclusiva dar...nu conteaza unde va avea domiciliul minora...chiar daca mama va fi decazuta din drepturile parintesti...
Intelegeti?
Si ei erau cei de treaba...iar eu cel rau ca nu am fost de acord...
Deja am declarat apel.
Nu mai astept motivarea sa nu se intample cine stie ce minune si sa aflu ca a iesit din termen desi se uita zilnic in cutia postala...