Ce parere aveti de aceasta hotarare a instantei?
Ati mai intalnit o astfel de motivare a instantei?
Solutie: Respinge ca lipsite de obiect excepţiile inadmisibilităţii şi lipsei calităţii procesual active; Admite în parte cererea principală precizată; admite în parte cererea conexă precizată Dispune ca autoritatea părintească asupra minorei să se exercite de către ambii părinţi; Stabileşte domiciliul minorei la domiciliul tatălui ( pârât-recl) ; Stabileşte contribuţii egale ale părinţilor la cheltuielile minorei în sumă 400,00 lei lunar fiecare, începând cu 23.08.2011 până la majorat. Dispune desfăşurarea neîngrădită a relaţiei personale minoră/mamă. Compensează cheltuielile de judecată. Cu apel în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică.
E stupid sa spui ca nu conteaza domiciliul din acte... recte locyuinta stabilita de instanta, anume ce scrie intr-o hot jud. Cum sa spui asa ceva unui jude, am venit la matale sa ne judeci, da' nu prfea conteaza ce ne spui in hotarare...
Una e plata la termen, alta e plata in rate; nu inteleg de ce presupui ca e ori la termen ori la inceputul procesului plata. Poate fi in rate independent de numarul de termene, poate fi platit la final sau chiar pana la o data stabilita, independent de cand se finalizeaza dosarul, poate fi mult dupa.
Da, absolut, cred ca eera mai binbe sa ajungeti la o intelegere daca se putea.
Si la J3 au existat incredintari catre tati, fii fara grija...
Ce studii facute in concret? Am avut dosar castigat de tata pe incredintarea a 2 minori, intelegi? Acum vreo 6-7 ani...
Am avut mama care a pierdut in fond incredinatrea minorei care statea cu ea, la J3, acum vreo 3 ani. E drept ca sunt putine, acum nu stiu cate cazuri am avut, exact, insa nu spune ca nu exista.
Copil!
rpetre79
La divort nu am stiut ca pot avea dreptul sa imi vizitez copilul incredintat sotului.Ce pot face acum dupa 6 ani sa-l pot vizita,deoarece tatal nu-mi ... (vezi toată discuția)