Cum e corect ce?, ca nu putem stabili ce va intereseaza.
Ma intereseaza sa stiu daca starea civila se considera dobandita de la nastere, de la momentul conceptiei sau de la momentul intocmirii certificatului de nastere ?! :) Va multumesc !
O stare arata situatia in care se afla cineva (sau ceva, insa nu e cazul aici).
Embrionul rezultat in urma castigarii campionatului de catre una din milioanele de celule mobile are cel mult o stare confortabila, nu stare civila.
De-abia dupa ce scoate nasucul in lume un copil putem vorbi de asta - are act de stare civila, certificatul de nastere. In opinia mea cautati subtilitati acolo unde nu exista.
:))) interesanta explicatie :D Totusi ma intereseaza raspunsul in mod serios. Starea civila nu este acelasi lucru cu un act de stare civila. Daca ar fi asa cum ati zis mai sus, un copil care are ca parinti pe x si y, inainte de-a se naste (perioada conceptiei) inseamna ca nu avea acei parinti. Este important de stiut asa ceva atunci cand vine vorba de stabilirea filiatiei... deci nu e vorba de nici o subtilitate.
oricum....va multumesc totusi ca va preocupa acest subiect.
Paternitate
veronika2008
Buna tuturor. Am si eu o problema. Am conceput un copil in timpul casatoriei cu altcineva. Sunt in 6 luni si tatal biologic ameninta cu revendicarea copilului. ... (vezi toată discuția)