avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Important pentru aceasta sectiune
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Important pentru aceasta sectiune

Vorbim sau auzim vorbindu-se, in fiecare zi, de avocati stagiari care nu isi pot gasi un maestru sau un avocat cu care sa colaboreze, de contabili stagiari care nu isi gasesc un maestru, de consilieri juridici care isi cauta un loc de munca.

Aceasta sectiune este menita sa atraga toti oamenii de mai sus, pentru a-i pune in legatura.

Domnilor contabili, domnilor avocati, domnilor angajatori,
Nu ne place atunci cand auzim ca admiterea in anumite profesii sau angajarea pe anumite posturi este doar o chestiune de noroc si nicidecum de pregatire.

Putem demonstra ca nu este asa, oferind celor tineri o sansa.
Cel mai recent răspuns: ifrimcristina , utilizator 21:13, 13 Octombrie 2006
Incearca saptamanal pe www.anofm.ro, eu te voi contacta pe mail pentru eventuale sfaturi, mai mult ajutor nu iti pot oferi sunt si eu consilier juridic dar nu la Tg.Mures
Multumesc. Am incercat pe mai multe cai, dar trebuie pile sau macar experienta. De vreo doua ori m-au refuzat pe motiv ca sunt femeie.
nu sunt rea, dar Gavril scrie (!!!) nepotrismul si spaga e (!!!0 la putere. nu poti fi avocat (nici macar stagiar )cand scrii in halul asta.
nu tin sa fiu rea, dar Gavril scrie nepotrismu si spaga e(!!!) regula. Cu asemenea dezacorduri nu are voie sa fie avocat, nici macar stagiar. pt. ca nu se cunoaste ca a terminat o facultate. Mai mult, tot Gavril, si tot fara sa fiu rea, crede, dupa ce a terminat dreptul, ca avocatii au salariu si mai vrea si jumatate din salariul unui avocat care il ia stagiar. Pai asta si fac maestrii nostri, iti ofera ca stagiar 50% din salariul lor (pa' care nu-l are!!! ca sa fiu in ton cu Gavril). Nu se poate sa nu faci diferenta intre statutul de salariat si cel de liber profesionist, ca primul are salariu, celalalt venit (incasari din onorarii) fluctuant. Numai titlul te incanta... Si poate ca de aia nu se lipeste de tine. Cand am intrat eu in profesie acum vreo 5 ani mi-am propus sa indur orice greutati pana cand voi fi suficient de lamurita cu ce se mananca dreptul. Mi-a luat vreun an-doi sa ma lamuresc si abia atunci au inceput si satisfactiile, mai mult profesionale si de imagine si respect decat materiale. Asta e o profesie in care construiesti pana la pensie, zi cu zi. E absurd sa crezi ca iesi din facultate mare avocat doar pentru ca te crezi tu destept. Iar cu stagiarii e o problema, pt. ca eu desi nu am vechimea sa iau stagiari, am avut diversi colegi cu care am lucrat din prima zi in care au venit la maestrul meu si pot sa spun cu mana pe inima ca sunt multe bombe pe lumea asta.
:-))

subscriu !

Alte discuții în legătură

Cat esti avocat stagiar................ OANA GORAN OANA GORAN pe perioada de stagiatura priesti bani?? din dosarele pe care ti le da maestrul sau din ce traiesti?? (vezi toată discuția)
Frecventa redusa , invatamant la distanta....conteaza? crismari crismari sunt studenta la drept anul 3, primii 2 ani i-am facut la ff, iar acum m-am transferat la id. asta nu inseamnca nu nu invat, am convingerea ca studiez mai mult ... (vezi toată discuția)
Tutorial admitere avocatura roumanie roumanie As dori si eu niste informatii despre ce pasi trebuie sa urmezi ca sa intri in avocatura. Probabil unii gandesc de pe acum ca am terminat facultatea cum a ... (vezi toată discuția)