avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Are sau nu are acest drept???
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Are sau nu are acest drept???

Rog,din nou,sprijin si lamurire cu privire la vechea mea problema,..........fostul si comportamentul fata de copilul nostru.Dilema mea e urmatoarea: daca copilul imi este incredintat mie,spre crestere,educare,custodia o detin doar eu,ce drept are fostul,sa produca schimbari fizice copilulului???
Ma refer la obsesia de a rade copilul in cap,se intampla deja a 4-a oara,de cand am vb cu el ca nu sunt de acord si nu pot suporta copilul tuns ca dupa paduchi.mentionez ca l-a adus,pe langa chilug,facut pe el si flamand
Nu mai suport,rog ajutor,cum pot potoli neispravitul acesta.
Mda.. mergeti intai la DGASPC cu copilul, apoi ati putea cere in instanta suspendarea dreptului la vizita.

Un psiholog ar putea scoate de la copil ce va ascunde.
Tatal are macar o explicatie pt ca l-a tuns ?
l-a facut sa arate a om!tuns numai in valuri,la piele,facut treaba mare pe el si chiloteii murdari tot de asa ceva i-a pus in haina,si flamand,..............l-a facut om.
am vrut toata saptamana sa merg,la dgaspc,am facut poze cu lucrurile ,dar sincer,sunt multe taisuri cu asta.nu e prima data cand vreau sa sesizez directia
De ce anume aveti retineri sa apelati la directie ?
Ce varsta are copilul ?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2013
gi-jane2, moderator
am sesizat acu 1 an jumatate politia,ca isi bate joc de copil cu concubina,ca copilul aleia il raneste si isi bate joc de copilul meu,si ce credeti???
politistul desemnat mi-a spus,dupa multe masuratori jos-sus,ca,daca avea si el o fosta nevasta ca mine,mi-ar fi facut la fel ca fostul,....numai probleme
ca apoi,sa se intereseze,cealalta,concubina,........e mai buna??????/
sa aud dupa ce a fost chemat fostul,din gura lui,ca a facut politistul haz de necaz,sa nu-si faca probleme de mine,ca ,din cauza ca nu am eu.........umblu si fac sesizari.
credeti-ma,asa specimene si institutii,iti taie elanul sa mai ai vreo incredere in organele statului
6 ani jumatate,in ultimul an,concubina si copilul aleia au pistinat copilul meu incontinuu sa isi lase mama,sa mearga acolo
probabil se urmareste si tragerea a ceva foloase,numai simpla bataie de joc nu mai ajunge
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2013
gi-jane2, moderator
Doamna, nu ati procedat bine.
Politia o sesizati cand copilul vine acasa din vizita cu vanatai si ochiul umflat si dupa, imediat, mergeti si la serviciul de medicina legala, altfel ajungeti sa fiti si amendata pentru sesizari false.
Daca nu aveti incredere in psihologii Directiei (pe buna dreptate), apelati la un psiholog unde trebuie sa va programati si veniti la rand peste 2 saptamani, deci la un psiholog adevarat, care chiar ajuta oamenii. Acesta nu are directive "de sus" sa convinga copiii ca bataia e mangaiere, ca chelia e cea mai frumoasa freza, ca e bine sa pleci cu un ncunoscut in necunoscut.
Si nu mai amintiti peste tot de concubina fostului sot, dati aparenta de femeie geloasa si neimpacata cu divortul.

Alte discuții în legătură

Situatie grava, rog sprijin! refuzul minorului de a petrece timp cu tata ContSters193379 ContSters193379 Datorita faptului ca,fostul sot duce copilul la alt domiciliu decat in hotarare,ca locuieste cu o femeie si un copil al acesteia pe care copilul nostru nu o ... (vezi toată discuția)
Modificare program de vizita si exercitarea in comun a autoritatii parintesti ContSters193379 ContSters193379 ......tatal copilului nostru,in varsta de 8 ani,m-a dat in judecata pentru schimbarea programului de vizita,respectiv custodie comuna, o saptamana in vacanta ... (vezi toată discuția)
Vizita protectia copilului Andreeabc Andreeabc Acum vreo luna am avut un scandal cu tatal copilului,cu care nu sunt casatorita. In urma acestui scandal am decis, ca o perioada, tatal sa nu-si vada copilul. ... (vezi toată discuția)