Avokitten a scris:
ca sa vedeti cum sunt priviti avocatii din baroul bota am sa va povestesc 2 intamplari din decursul acestui an:
1.mai prin luna iunie, am descoperit ca adversarul nu era din baroul bucuresti ci
baroul bota, astfel am cerut instantei si am obtinut anularea tuturor actelor de procedura care au fost intreprinse in acel dosar. instanta a motivat ca baroul bota isi desfasoara activitatea in afara legii si persoana care imi era adversar nu se poate numi ca are calitatea de avocat;
2. prin noiembrie, un alt avocat adversar, l-am descoperit a fi din baroul bota, tot asa instanta i-a pus in vedere partii adverse ca pana la termenul urmator sa isi asigure apararea, sa-si angajeze un avocat, deoarece domnul X facea parte dintr-un barou ce functioneaza in afara legii, si nu poate fi considerat reprezentant legal al clientului.
o sa vedeti hotararile instantelor, in care judecatorii obisnuiesc sa scrie: baroul din care face parte domnul/doamna... functioneaza inafra legii".
Ar fi foarte interesant daca ati posta si niste materiale probatoare , care sa confirme spusele dumneavoastra , pentru ca eu stiu o cunostinta care a fost asistata fara probleme de un avocat de la baroul unde este sef Pompiliu Bota si nu a avut niciun fel de probleme .
Baroul condus de Bota respecta Legea privind exercitarea profesiei de avocat , asa ca nu este nicio problema .
Daca era un barou ilegal , acuma Pompiliu Bota era in puscarie , nu pleda la tribunal .