avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... \\" Romania\\" este un domiciliu la care poate fi luat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

" Romania" este un domiciliu la care poate fi luat minorul ?

Buna,

Este legal si normal ca un minor sa poata fi luat la vizita peste noapte, citez :

" la locatia din Romania aleasa de reclamant "

Ce pot face, daca aceasta "locatie din Romania" nu-mi convine, iar sentinta fiind din apel, e executabila ?

Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2013
Ecaterinaa, utilizator
Fiecare cauta altceva in instanta, depinde de om. Unii cauta razbunare, altii dreptate absoluta, altii isi petrec timpul si-si varsa frustrari...

La partea cu telefonul, ma retrag, nu ma refeream nici pe departe la asta. "Manipularea" la care ma refeream eu e legala si inseamna tragerea spuzei pe turta/cererea dv. Atat si nimic mai mult.
Iar ca sa tragi spuza pe turta proprie inseamna sa ai chibrituri si sa stii cum functioneaza focul; altfel te arzi si te intrebi inutil de ce e focul asa de rau cu tine, oricum tu esti singurul care a gresit.

Am deviat de la subiect, imi cer scuze initiatoarei topicului.
Cat despre cazul expus, daca nu sunt interdictii medicale, nu vad de ce sa nu petreaca un copil 4 ore in masina ca sa-si vada tatal. Daca mama lui tine la el si la relatia lui cu tatal, poate prelungi programul de vizite in acord cu programul copilului si al tatalui ca sa nu simta pruncul oboseala de pe drum in 2 zile consecutive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea domiciliului parintelui unde s-a dispus de instanta domiciliul minorului in strainatate.mutarea parintelui respectiv la alta adresa. CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI In speta, instanta a stabilit domiciliul minorului la un parinte in strainatate si acel parinte si-a schimbat domiciliul intre timp mutandu-se in alt oras. Nu ... (vezi toată discuția)