proastasatului a scris:
Problema ridicata de Ecaterina era,
Intrebarea adresta de Ecaterinaa contine 45 de cuvinte. (cu tot cu "bună").
Iar dvs. numai in ultima postare aţi
adăugat vreo 400 ...pe lângă problemă.
Repet, adresati intrebările
CINSTIT (nu cu jumătăţi de adevăruri, care nu reprezintă altceva decât minciuni întregi) şi veţi căpăta răspunsurile adecvate.
Iacă simetrie (exemplu luat la întâmplare):
"Mama nu poate schimba domiciliul minorului in alta localitate sau tara decât cu acordul scris al tatalui...Programul se va desfasura cu luarea minorului din domiciliul mamei iar in cazul in care tatal paraseste domiciliul din Bucuresti impreuna cu minorul
o va anunta pe mama cu privire la locatie si ii va permite minorului sa vorbeasca la telefon cu mama zilnic". (
Judecătoria Sectorului 2 - Dosar 39500/300/2011)
Condiţia esenţială pentru a obţine scris, negru pe alb, o astfel de simetrie (ca să nu-ţi trebuiască al "enşpelea" proces pentru asta) este să nu respingeţi cu mâinile, cu picioarele, cu cărbuni aprinşi, orice amârâtă de idee că minorul şi celălalt părinte cu care l-aţi făcut (că nu l-aţi făcut prin fotosinteză) au RECIPROC dreptul de a păstra legături.
Pe acest site nu căutaţi altceva decât APROBAREA acelei nesuferite terori care face pe om
sclavul părerilor altuia şi care se numeşte GURA SATULUI (mutată online).
Ce exemplu mai bun vreţi decat acest nume de utilizator pe care vi l-aţi ales şi care se cheamă
proastasatului?
De ce stimată doamnă!? De ce vă victimizaţi în asemenea fel!?
Nu pot să vă ţin hangul pentru că am copilărit într-un sat, iar
"locaţia" era dincolo de gardul din fundul grădinii, gard pe care nu l-am sărit niciodată din pricina acelei nesuferite terori, ai cărei sclavi se găseau şi de-o parte şi de cealaltă.
V-aş dori să nu ajungeţi să vă spună vreodată propriul copil că ar fi preferat să fiţi de-adevăratelea proastasatului, măcar din când în când, decât să căutaţi mereu să vă spună satul: "brava muiere!".
Asta ca să înţelegeţi de ce mi-am luat răgazul de a mă angrena într-o "dispută" cu dvs.