@blueelf08 eu sunt perfect de acord ca sunt prea multi copii abuzati. Si ca abuzurile sunt venite tocmai din partea celor care ar trebui sa-i protejeze pe copii.
Ce incerc sa aduc in fata ochilor dvs (si a multor altor parinti aflati in situatia dvs) este ca purtati un razboi care nu foloseste nimanui.
Atata timp cat nu reusiti sa va mutati atentia de la drepturile dvs sau ale tatalui catre drepturile copilului, copilul va fi in continuare victima unui abuz. Si dvs veti face parte din randurile abuzatorilor chiar daca sunteti manati de cele mai bune intentii.
Din randurile dvs anterioare reiese un razboi
implicare 0, drepturi asupra copilului 0 si garantez eu ca un copil care este ignorat de tata nu se simte prea atasat de ceea ce nu are, de fapt
Din experienta proprie, copilul ignorat de tata sufera ca un caine si orice atentie venita din partea lui (o data la 3 ani, fie ea) cantareste mai mult decat orice cadou pe care i-l face mama prezenta in fiecare zi langa el.
Vreau sa va atrag atentia ca nu puteti garanta nimic referitor la ce simte un copil. Nu puteti garanta nimic referitor la ce simte o persoana adulta si echilibrata, cu atat mai mult nu puteti garanta pentru ce simte un copil.
Un parinte agresiv fizic si verbal la noi in tara, din
nefericire, este un parinte obisnuit. De la caz la caz, se pot lua tot felul de masuri: de la consilierea parintelui agresiv pana la indepartarea lui de langa copil.
Un parinte dezinteresat este doar un parinte. N-o sa insir aici ce puteti face pentru a limita efectele negative ale unui parinte dezinteresat pentru ca am mai incercat si mi s-a spus ca-s dusa cu capul. Ce pot sa va spun este ca indepartarea lui de langa copil nu-i va face nici un bine copilului.