Subiectul este interesant, cu condiţia să fie plivit, pe ici, pe colo, cum pliveşte omul o brazdă de toate bălăriile de prisos. (milikka si liliana11 va rog să vă concentraţi pe subiect).
Irina S. a scris:
la capatul de cerere accesoriu, constand in obligarea paratei la plata de daune morale a fost redactata gresit suma: au fost adaugate din greseala inca trei zerouri,
Trei zerouri în plus şi nu altundeva, ci taman la ... daune
morale!? :confused:
N-am un emoticon potrivit care să exprime ce ar exprima faţa mea dacă ...vitezomanul dvs. la scrierea zerourilor m-ar trimite să jignesc inteligenţa judelui cu o îndreptare de "greşeală". Poatee...dacă ar greşi şi OP-ul către mine cam tot cu vreo 3 zerouri in plus, dar nici aşa nu sunt sigură.
Hai că-s curioasă să aflu care va fi soarta cererii dvs. (căci nişte "palme" date din alte considerente tot prevăd) deşi altă cale decât aceea de a uimi judele cu o cerere modificatoare a celor 3 zerouri, nu văd să aveţi.
@liliana11, deşi v-am sters postarile ca fiind paralele cu subiectul dezbătut aici, sfatul meu ar fi să nu treceţi cu uşurinţă peste ceea ce spune avocatul dvs. Între a putea şi nu se poate, mai există şi varianta:
să vă aruncaţi în fântână? Da' cum să nu se poată? Mai torn şi eu o găleată cu apă ori vă descucaţi cu câtă e? (mai bine încercaţi să lămuriţi ce-a vrut să zică prin acel "nu se poate" - eu nu cunosc obiectul cauzei dvs., deci n-am cum să-l susţin ori să-l contrazic)