Martonze a scris:
AndreiRobert,
Dracul nu e atat de negru pe cat pare.
Chiar si asa, dvs. aveti posibilitatea sa beneficiati de un program de vizitare larg, pentru asta trebuie sa luptati acum si treptat, copilul se va atasa mai mult de dvs. daca ii oferiti conditii mai bune. Veti vedea ca odata cu trecerea timpului, situatia conflictuala dintre dvs., parintii, se va atenua si ambii veti oferi copilului tot ce e mai bun.
Asa cum singur ati constatat, in justitie nu-ti gasesti intotdeauna dreptatea, insa trebuie sa mentionez ca avantajarea mamelor AZI nu este la moda, dimpotriva, taticii au drepturi fara numar.
Drepturi fara numar?Care pot fi acele drepturi caci eu nu le disting.Sunt privat de dreptul de a-mi creste copilul in conditii normale,in detrimentul unei persoane cu probleme de sanatate cu venituri insignifiante,intr-un mediu neadecvat.Se stabileste domiciliul minorului la mama,iar tatal este obligat prin lege sa fie prezent financiar si nu numai,in viata copilului.Eu sunt obligat sa-i ofer totul dar este crescut de mama?Pare just?Exercitarea drepturilor parintesti in comun?Cum poate fi in comun cand inscris la gradinita/scoala,eu nu il voi putea lua sau vedea,decat in weekend,sunt benefici egale cand locuieste cu mama 5 zile iar cu tatal 2?Daca ma decid intr-un exces de furie si razvratire sa nu particip la aceasta conventie''in comun'',ce se intampla cu acest copil?Sa nu mai discut si de faptul ca pot fi decazut din drepturile parintesti.Cat de justa este aceasta decizie si cine are cel mai mult de suferit?Invoc din nou binele superior al copilului?Care este acesta?!?Am trecut prin astfel de lucruri copil fiind,stiu ce impact poate avea o astfel de decizie asupra unui minor.Nu vreau ca propriul copil sa treaca prin ce am trecut eu.Argumentat si probat,acestui copil ii este mai bine unde este acum.Oricum...probabil sunt subiectiv.
Va multumesc tuturor participantilor la aceasta discutie si rog un moderator sa inchida topicul.
Succes pe toate planurile va doresc tuturor,ma inclin cu respect.Numai bine.