P.S.
De subliniat as fi dorit sa subliniez anumite aspecte,dar avocatul m-a sfatuit sa pastrez tacerea.I-am respectat si inteles sfatul,nu poti vorbii atunci cand doresti intr-o sala de judecata.Am inteles procedura,dar ma simt nedreptatit,mai ales ca un martor,mai exact sora reclamantei,a vorbit o ora,de oftau pana si ceilalti avocati prezenti in sala.M-a amuzat la vremea respectiva,toate reactiile celor prezenti si tot ce se petrecea in acele momente,insa acum...parca nu-mi mai vine sa zambesc.
Judecatorul nici nu poate avea reactii, nu-i permite legea, se poate considera antepronuntare in numeroase cazuri. iar intrebari privind lucrurile contradictorii trebuia sa le puneti dv. sau avocatul dv.
Buna ziua,revin cu o intrebare.Procesul in discutie a luat sfarsit,se pare ca o hotarare judecatoreasca nu s-a dat inca,in schimb s-au admis doua cereri,una formulata de catre mama si cealalta formulata de catre mine,ambele indentice si care fac referire la stabilirea domiciliului minorului iar educarea,cresterea,etc.,minorului,sa se faca in comun.Din nou va cer ajutorul.Ce implica aceste admiteri ale ambelor cereri,despre ce e vorba?Se pare ca nici avocatul care ma reprezinta,nu pare a intelege mai nimic.Cum e posibil sa admiti doua cereri care au la baza aceleasi dorinte?Ori accepti una si o respingi pe cealalta ori....Va multumesc anticipat,in speranta unui raspuns.
daca cereti ca ambii parinti sa exercitati in comun autoritatea parinteasca, e ok sa incuviinteze cererile, nu e o hotarare potrivnica.. daca ambii ati cerul ca domiciliul copilului sa fie la el si instanta a admis ambele cereri, nu mai e ok, copilul nu poate avea doua domicilii.
Puteti depune cerere de lamurire a dispozitivului.
Precizare divort
gabitza12
Buna ziua, sunt somera si apelez la cunostintele dumneavoastra de a ma indruma. Mi s-a pus in vedere sa-mi precizez actiunea de divort, eu cerand la depunerea ... (vezi toată discuția)