milicadamian a scris:
si eu cred ca chiar daca incheierea de suspendare e data de instanta de recurs, fara cale de atac, instanta de recurs o sa repuna cauza pe rol daca motivati frumos temeinic si juridic...cum ca nu aveti vreo vina:rofl:
o sa accepte usor ca au fost niste tampiti..si o sa repuna cauza pe rol imediat:rofl:
M-am silit vreo doua zile sa nu-ti scriu nimic acid in replica la postarile de mai la deal care mi-au adus in minte reactia efervescenta a unei pastile de aspirina intr-un pahar cu apa de ploaie.
Dumneata stii anecdota aceea despre Itzic Himmelfarb care se povesteste care se ruga in fiercare zi cateva ceasuri pentru ca sa castige la loterie pana cand Dumnezeu, exasperat de insistentele lui, il trimite pe arhanghelul Gabriel sa-i zica lui Itzic
"Cumpara si tu, bre Itzic, macar un bilet de loterie daca vrei sa castigi".
Morala anecdotei este ca
daca nu intri in joc n-ai cum sa castigi. Din ceea ce scria Ioana_CRC rezulta cat se poate de lamurit ca
n-are nimic de pierdut cu o astfel de cerere (cerere care, daca este respinsa, trebuie sa fie mentionata si in plangerea adresata CEDO pentru incalcarea dreptului la un proces echitabil terminat intr-un
termen rezonabil - vedem daca CEDO are aceleasi idei "gipsate" sau nu :giggle: ).
Aici nu e vorba ca judecatorii sa-si recunoasca vreo greseala ci doar sa vada ca partea adversa trage de timp si sa continue judecata obtinand datele solicitate recurentilor din dosarul cauzei de la filele ... si ... Atat.
De fapt, mai sunt destule de scris despre suspendarea judecatii si continuarea acesteia in conditiile art. 155 ind 1 C pr. civ. insa voi deschide discutia in sectiunea numita cafeneaua avocatilor pentru ca acolo este locul unei astfel de discutii tehnice (insa acolo, nota benne, postarile se vor face pe alta tonalitate, fara "imi place circul" si fara sa-i tragem de urechi pe cei care pot sa argumenteze rational de ce sunt de alta parare decat noi.