Am dat recent probe pentru angajare la o cofetarie am trcut probe dar la angajare mi sa cerut cazier am zis ca am anum antecedente si atunci am fost rspinsa.
E normalsa se faca asa ceva adica din ce stiam cazierele sunt date cu caracter personal?
da dar deh peste tot imi cer cazier judiciar si deh belea adica eu am si niste belele de sanatate dar deh le pot tine la secret ca nu e ceva contagios adica nu se afla in analizele de sange ,in afara de asta ma rog eu nu stiu de asa zise fundatii etc probabil or fi dar deh or fi doar formale ca mananca bani bdegeaba de alea am auzit destule .
da dar ma refer aici la fucntii gen angajata cofetarie casiera la un magazin etc nu la functii de inalta demnitate sau mai stiu eu ce tousi mi se pare cam un abuz acest lucru
Nu este nicun abuz din partea angajatorului de a solicita cazier judiciar unui viitor salariat.
Pai deh avand in vedere faptul ca am incercat sa obtin un loc de munca la un call center ,la cofetarie,casiera la un magazin ,cules legume in alt stat si tinand cont ca la toate am fost respnsa pe acest motiv ,cam ce m ramane munca la negru respectiv incercarea de intrare in diverse programe sociale?
Adica da poate sa fie necesar pentru anumite functii de raspundere publica dar nu chiar asa dus la extrema
Aici am spus doar de locurle de munca unde initial am fost acceptata dar apoi respnsa pe acest motiv nu mai pun pe restul.
Furt din magazine
alina_25
Am un amic de se mai deletniceste cu furtul din magazine si deh a avut belele s deh i-am zis sa isi ia macar un avocat din oficiu si deh el a zis ca nu ca ... (vezi toată discuția)