avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Respinsa din cauza cazierului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Respinsa din cauza cazierului

Am dat recent probe pentru angajare la o cofetarie am trcut probe dar la angajare mi sa cerut cazier am zis ca am anum antecedente si atunci am fost rspinsa.
E normalsa se faca asa ceva adica din ce stiam cazierele sunt date cu caracter personal?
Am reusit sa ma angajez in final la un salon de masaj erotic acolo nu mi-au cerut acte precum cazier judicar iara salaru sa zicem ca este foarte bun cel putin pentru pretentiile mele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar la angajare sabrina__cr sabrina__cr Este legal sa i se solicite cuiva cazier judiciar la angajare? Caz: Cunostiinta a dat mproba pentru a fi angajata ca vanzatoare la un supermaerket i ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata ContSters292353 ContSters292353 De ce rebuie o persoana care a executat deja peste 80% din o pdeapsa sa s prezinte dupa eliberare la un asa zis oftr de probatiune avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Furt din magazine alina_25 alina_25 Am un amic de se mai deletniceste cu furtul din magazine si deh a avut belele s deh i-am zis sa isi ia macar un avocat din oficiu si deh el a zis ca nu ca ... (vezi toată discuția)