avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Respinsa din cauza cazierului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Respinsa din cauza cazierului

Am dat recent probe pentru angajare la o cofetarie am trcut probe dar la angajare mi sa cerut cazier am zis ca am anum antecedente si atunci am fost rspinsa.
E normalsa se faca asa ceva adica din ce stiam cazierele sunt date cu caracter personal?
da da am fost de cateva ori pe acolo m-au inscris ca neangajata neindemnizata oricum se pare ca s asta i-a enervat ca au incercat prin tot felul de chchite sa se scape demine se pare cas le-am tricta statisticile in afara de asta am fost si la un targ de locur de munca depus 21 CV peste tot mi s-a zis te vom suna noi au trecut cam luna raspusuri zero.
Targul de job-uri este o modalitate de a va gasi un loc de munca, insa foarte multi dintre cei care vin sa recruteze analizeaza mai mult cererea referitoare la salariu si nu la abilitatile persoanei care doreste un loc de munca.
Daca cererea de salariu este mare , atunci sigur ca un raspuns va fi de genul primit de dvs.

Din practica unei societati de recrutare va pot spune ca , cei care va supun interviului fac anumite semne pe CV-uri. In functie de acel semn ei stiu daca vor suna sau nu angajatorii pe acea persoana.
Nu stiu ce sa zic o singura prsoana mi-a cerut sa zic cam la ce salariu as cre si am zis ca cam 700-800 lei pntru norma intreaga probabil ca pentru aceste prsoane este mult probabil ca doresc la cerinte salariu 0 lei probabil ca aia le-ar convenii.
Salariu 0 lei nu exista , se pleaca intotdeauna de la salariul minim brut pe economie de 750 lei in prezent.
Intr-adevar, pretentiile dvs financiare nu sunt deloc exagerate .
Ce sa mai zic ajung persoane sa lucreze la negru ca alta alternativa nu au ,cam asa stau lucrurile oricum e si ceva comic n asta caci am cunostiinte de lucrat cu contract ca in final cand firma dat faliment sa nu isi primeasca nc macar ajutorul de somaj caci deh nu sau platiit asigurarile sociale in schimb la negru situata e simpla a trecut 2 saptamani maxim o luna pt cei mai creduli nu ai fost platit, pa buna ziua

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar la angajare sabrina__cr sabrina__cr Este legal sa i se solicite cuiva cazier judiciar la angajare? Caz: Cunostiinta a dat mproba pentru a fi angajata ca vanzatoare la un supermaerket i ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata ContSters292353 ContSters292353 De ce rebuie o persoana care a executat deja peste 80% din o pdeapsa sa s prezinte dupa eliberare la un asa zis oftr de probatiune avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Furt din magazine alina_25 alina_25 Am un amic de se mai deletniceste cu furtul din magazine si deh a avut belele s deh i-am zis sa isi ia macar un avocat din oficiu si deh el a zis ca nu ca ... (vezi toată discuția)