De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
După consult, scoțianul pune pe masa medicului o monedă de 2 cenți. Medicul, simțindu-se jignit, îl întreabă:
- Este pentru mine sau pentru asistentă ?
- Pentru amândoi ...
Un politician roman merge intr-un bar, este pe punctul de a comanda o băutură si vede un tip langa el, cu o mustață mare si vorbind cu accent maghiar.
Atunci politicianul ii spune barmanului, destul de tare, pentru ca toată lumea sa-l audă:
- Un rând pentru toata lumea, cu excepția astuia mustăcios !
Toata lumea este servita si mustaciosul zambeste fericit si ii multumeste politicianului.
Tribunul, contrariat, spune cu glas tare:
- Inca un rând pentru toata lumea, cu excepția astuia mustăcios !
Ca si mai înainte, mustăciosul zambeste fericit si ii multumeste politicianului.
Tribunul, nervos, spune iarăși răspicat:
- Inca un rând pentru toata lumea, cu exceptia astuia mustacios !
Mustăciosul, zâmbind fericit, isi ridica pălăria a mulțumire catre tribun ...
Siderat, politicianul nostru il întreabă pe barman, cu glas scazut:
- Auzi mai ... unguru’ asta-i nebun ? De ce e asa de bucuros ca am dat trei rânduri de băutură tuturor, numai lui nu ?
- Pai, dacă-i patronul barului ...
De ce se uita oltenii pe deasupra ochelarilor ?
Ca sa nu-i uzeze ! #-o
Cum te transforma bautura ?
Un betiv statea latit pe trotuar. Cand trece unul pe langa el, betivul incepe sa strige:
- Baaaiiiii, tu stii cine sunt eu ? Eu sunt Iisus Cristos !
Trecatorul, contrariat:
- Pleaca dom’le de aici ca nu se poate !
- Pot sa-ţi demonstrez. Hai cu mine.
Merg amandoi pana la barul de peste drum. Cand intra pe usa, barmanul isi pune mainile in cap si zice:
- Iisuseee, iar ai venit ?
Trimisii lui Dumnezeu
Erau trei tipi rupti de beti la o masa si se contraziceau:
-Ba, io-s trimisul lui Dumnezeu pe pamant !
La care altul:
-Taci ma, ca io-s trimisul lui Dumnezeu pe pamant !
La care cel de-al treilea zice:
-Taceti ba odata, ca n-am trimis pe nimeni ! ;)
Functioneaza semnalizatorul ?
Doi betivi, reparau o masina.
- Uita-te daca functioneaza semnalizatorul.
- Acum da, acum nu, acum da, acum nu ....
Daca bei apa ...
Doi betivi scot un om pe jumatate inecat dintr-un lac.
- Vezi ce patesti daca bei apa ?!
Bautura maiputin
Un tip intra disperat intr-un bar, se duce direct la barman si il intreaba:
- Dumneavoastra aveti aici bautura "Maiputin" ?
- "Maiputin" ? N-am auzit de asa ceva.
- Cum sa n-auzi ? Trebuie sa ai !
- Pai ce e asta ? Digestiv ? Lichior ? Vreo bere straina ?
- Nu stiu exact, dar asa mi-a zis doctorul, ca ar trebui sa beau "Maiputin".
Zgomot de pantofi
Sotul vine acasa noaptea tarziu, beat. Zgomot ....
- Ce se intampla ? intreaba sotia.
- Mi-au picat pantofii ...
- Pai pantofii nu fac asa zgomot mare !
- Pai n-am apucat sa ies din ei ... :sticktongue:
Va continua
Trei baruri ?!
Un tip ametit intra intr-un bar si ii spune barmanului:
- Auzi, ia da-mi o sticla de whisky !
La care, omul de dupa tejghea raspunde:
- Nu va dau, domnule, pentru ca sunteti beat !
Turmentatul pleaca ... Dupa 10 minute, betivanul reintra in bar si spune barmanului:
- Nu va dau, domnule, pentru ca sunteti beat !
Dupa alte 10 minute, betivanul reintra in bar si spune:
- Nu va dau, domnule, pentru ca sunteti beat ! Ce, nu intelegeti ?!...
Atunci, matolul spune:
- Ah, ma scuzati ! ... Credeam ca - pana acum - am intrat in alte doua baruri ! ...
Mai bine raman jos
Un tip rupt de beat mergea noaptea pe strada si, la un moment dat, cade. Cu chiu cu vai se ridica, mai merge 5 metri si iar cade.
Nervos, spune:
- Ma', naiba s-o ia de treaba ! ... Daca stiam ca o sa cad iar, nu ma mai ridicam ! ...
Matematicianul turmentat
Un betiv iese dintr-un bar si se hotaraste sa faca pipi la roata unui Aro. Deasupra rotii vede scris 4X4. Scoate un cutit si scrie pe caroserie = 16.
Proprietarul vede treaba a doua zi si duce masina la vopsit. A doua noapte la fel. Iese betivul sa urineze, vede 4X4 si scrijeleste cu cutitul =16.
Proprietarul innebunit, se roaga de ala de la vopsitorie:
- Ba, e unul nebun care-mi tot strica masina. Pune si tu o placuta cu = 16 acolo, ca s-o vada si sa-mi lase masina in pace.
Zis si facut. A treia seara iese betivul din carciuma sa-si faca nevoile si vede 4X4=16. Scoate cutitul si scrie: corect. :tooth:
Trei cafele, va rog !
Un tip beat la un bar, ii cere chelnerului sa ii serveasca 3 cafele.
- Trei cafele ?
- Da, una pentru mine, una pentru tine si alta pentru maica-ta.
A doua zi, acelas tip beat cere la acelasi chelner:
- Trei cafele. ....
- Trei cafele ?
- Da .... Trei. una pentru mine, una pentru tine si alta pentru mama-ta.
Chelnerul nu a mai putut sa se abtina, a sarit peste masa si l-a snopit in bataie pe betivan.
O zi mai tarziu, apare tipul plin de vinatai la bar.
Chelnerul ironic il intreaba:
- Trei cafele, ai ... ?
- Nu. Raspunde betivanul - Doar doua: una pentru mine si una pentru maica-ta. Pentru tine nu, ca pe tine te agita prea tare !
Imaginatia alcoolicilor
Trei betivi erau pe o cale ferata. Primul betiv zice:
-Bai, ce scara lunga !
Al doilea :
-B,i tin-te de balustrada, sa nu cazi !
Al treilea:
-Ce prosti sunteti, nu vedeti ca vine liftul ... :rolleyes:
Inteligenta celui turmentat
Un betiv mergea pe strada. La un moment dat se opreste in fata unei pancarde publicitare.
Se uita ... se uita ... si la un moment dat zice:
-La viata mea, beti crita am vazut, beti morti am vazut, dar beti pepsi ... Niciodata !
Un alcoolic si un trotuar
Un tip beat mergea in patru labe pe trotuar. La un moment dat ii aluneca o mina si se loveste cu capul de caldarim. Continua sa mearga in patru labe si din nou ii aluneca o mina si se loveste la cap. Dupa inca doi metri de mers in patru labe da cu ochii de o pereche de picioare atragatoare. Ridica ochii si vede o fata care se uita scarbita la el.
-Ce faci, domnisoara ? o intreaba betivul.
-Fac trotuarul, raspunde fata jignita.
-Pai, fa-l si tu mai moale, ca ma doare capul. :tooth:
Alcoolul si barmanul
Un betiv intr-un bar.......
-Doua beri...va rog ! La care barmanu .........:
-DA vad ca sunteti singur ............ de ce doua ?
-Pai una o beau pt mine si una pentru prietenul meu din USA.
A doua zi iarasi betivul .......
-Doua beri ... va rog !
I se aduc berile ........ Le bea.
A treia zis betivul comanada:
-O bere va rog ......... !
-Pai nu mai beti doua ...... ca de obicei ?
-NU ..... Beau numai pentru prietenul meu din USA ca eu m-am lasat de baut ......
Amarul alcoolului
Un om trece pe langa un betiv si il intreaba:
-De ce bei mai, omule ?
-Ca sa-mi inec amarul.
-Si,l-ai inecat ?
-Nu, ca afurisitul stie sa innoate !
Se naste Bula. In ziua cand ursitoarele vin sa ii urseasca viitorul, tatal lui se repede cu urechea la usa sa asculte ce ii rezerva viitorul lui Bula. Ursitoarea cea buna:
- Sa fie frumos, istet, puternic ….
Ursitoarea cea rea:
- In ziua cand Bula va implini 10 ani, tatal lui o sa moara subit !
Tatal lui Bula, cu urechea lipita de usa, se ingalbeneste de spaima.
- Ei, asta mi-e soarta, isi spune el pana la urma. Mai este pana atunci.
Anii trec si se apropie ziua cand Bula va implini 10 ani. Tatal lui Bula isi pregateste toate cele necesare inmormantarii, se aseaza in cosciug si astepta. Trece ziua, se face seara si Bula se intoarce de la scoala. El intra val-vartej in camera la taica-su si striga:
- Tata, tata, ai auzit ? A murit vecinul ! ;)
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)