De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Prietenie feminină este atunci când două femei se invidiază reciproc în tăcere.
Fantezia supremă a unei femei: să fie cu doi bărbaţi în acelaşi timp. Unul care să gătească, celălalt care să facă curăţenie.
- Iubito, plec la sală. Ai vrea să mergi cu mine ?
- Îţi par grasă ?
- Dacă nu vrei să mergi, nu mergi !
- Acum sunt şi leneşă ?
- Calmează-te, dragă ! Nu am insinuat nimic !
- Acum sunt şi isterică, nu ?
- Nu am spus asta !
- Aha, deci sunt şi mincinoasă ...
- Ok. Nu mergi !
- Stai puţin ! Dar de ce vrei să te duci singur ?
-Aveţi o nevroză endogenă, zise medicul. Cum vă petreceţi timpul liber ?
- Stau acasă mai tot timpul ...
- De ce nu vă găsiţi o femeie să ieşiţi cu ea în oraş, să vă distraţi ? Nu v-ar plăcea ?
- Ba da, mi-ar plăcea !
- Şi atunci de ce nu o faceţi ? Sunteţi timid ?
- Nu, dar nu mă lasă nevastă-mea !
-Iar te duci la cârciumă, nenorocitule ?! Săptămâna viitoare trebuie să plătim întreţinerea !
-Şezi blândă, că mă întorc până atunci !
- Iarăşi te-ai îmbătat ! Ieri am fost cu adevărat fericită văzându-te treaz ...
- Da, dar astăzi e rândul meu să fiu fericit !
Doi prieteni se întâlnesc pe o stradă din Bucureşti:
- Salut, ce mai faci ?
- Bine, am puţină treabă în Piaţa Romană.
- Păi şi ce cauţi în Piaţa Sudului ?
- Loc de parcare ...
- Aveţi gel de lighean ?
- Poftim ?
- Gel de lighean, aveţi ?
- Poate gel de duş ?!
- Nu, că eu mă spăl în lighean.
Un tip stă la coadă la casă cînd, deodată, observă că o blondină super sexy și ea la coadă, dar ceva mai în spate, îl salută cu un fluturat de mînă și-i zîmbește prietenos ... Tipului nu-i vine să creadă că o tipă atît de bine îl cunoaște, așa că o întreabă:
- Scuzați, ne cunoaștem cumva ?
- Nu sunt chiar sigură, dar cred că sînteți tatăl unuia din copiii mei, răspunde frumusețea.
Tipul își aduce aminte de singura dată cînd și-a înșelat soția.
- Dumnezeule, deci ești dansatoarea de striptease cu care am petrecut în seară dinaintea nunții pe o masă de ping-pong, de față cu toți băieții ... În timp ce colega ta mă biciuia cu țelină udă și-mi băga un castravete în fund ?
- Nu, răspunde tipa rece. Sunt profesoara de română a fiului dumneavoastră ...
O tânără doamnă oprește mașina în fața semaforului, la culoarea roșie. Se face galben. Doamna stă pe loc. Verde, doamna nu se clintește. Se aprinde din nou roșu. Din spate, celelalte mașini claxonează în draci. La un moment dat, de ea se apropie un polițist care o întreabă politicos :
– Poate că doamna dorește o altă culoare ?
Şvarţ are 93 de ani şi deşi e sănătos tun, se plânge tot timpul.
- De ce eşti trist, îl întreabă fiul, am grijă de tine, nu-ţi lipseşte nimic.
- Bine, până când trăieşti tu şi pe urmă ?
O bătrână întreabă:
- E proaspăt peștele ?
Vânzătorul:
- E proaspăt mamaie, nu vezi că-i viu !
Bătrâna:
- Și eu sunt vie !
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)