avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacere CIM art. 61 lit a
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacere CIM art. 61 lit a

Angajatorul a binevoit sa-mi desfaca c de munca cu art 61 lit a, dar in decizie nu a mai scris si motivul pentru care am savarsit "abaterea disciplinara gravă,". Am fost convocat de doua ori,dar de la nicio convocare nu am primit un raport sau referat. Ce șanse am in instanța doar ca nu a motivat in decizie? Sa nu mai spun ca prima convocare nu are numar de inregistrare si ca nu am mai fost lasat sa intru la serviciu cu o saptamana de inainte de cea de a doua convocare. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:15, 11 Septembrie 2013
Multumesc pt răspuns, dar mai pe românește, are vreo șansa in instanța. Nu am primit niciun raport, decât decizia.
Are sanse de castig in instanta.
Dacă nu sunt prea insistent , cu ce are șanse? Cu o decizie nemotivata? Si poate ca are un raport al comisiei pe care eu nu l-am primit?
Sansele exact nu vi le poate spune nimeni .
Instanta va putea analiza decizia de concediere atat d.p.d.v. al indeplinirii conditiilor de forma, cat si d.p.d.v. al indeplinirii conditiilor de fond.
Mă voi consulta si cu avocatul meu pe tema asta. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Incheierea contractului de munca cristinasova cristinasova Buna seara ! Va rog sa ma ajutati sa pot incheia un contract de munca a unei angajate care a plecat de la locul de munca fara sa anunte si fara demisie, cum ... (vezi toată discuția)
Ce pot face impotriva hotararii pronuntate in apel? ilievali ilievali bunaseara. am fost concediat pentru indisciplina si am atacata la tribunal decizia de concediere. mi s-a respisn actiunea. am atacat sentinta civila la curtea ... (vezi toată discuția)
...30 de zile de la data luarii la cunostinta despre savarsirea abaterii disciplinare... codulmuncii codulmuncii Dupa cum stiti interpretarea acestui art. 252 alin. (1) din codul muncii (pentru o practica unitara) se face dupa \'marele\' recurs in interesul legii care a ... (vezi toată discuția)