avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacere CIM art. 61 lit a
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacere CIM art. 61 lit a

Angajatorul a binevoit sa-mi desfaca c de munca cu art 61 lit a, dar in decizie nu a mai scris si motivul pentru care am savarsit "abaterea disciplinara gravă,". Am fost convocat de doua ori,dar de la nicio convocare nu am primit un raport sau referat. Ce șanse am in instanța doar ca nu a motivat in decizie? Sa nu mai spun ca prima convocare nu are numar de inregistrare si ca nu am mai fost lasat sa intru la serviciu cu o saptamana de inainte de cea de a doua convocare. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:15, 11 Septembrie 2013
Dacă am câștig de cauza la finalul procesului, dar nu mai cer reintegrarea pe post pt ca între timp m-am angajat, mai beneficiez de plata salariilor de când am fost dat afara pana la hotărârea finala?
Art.80 alin.3 C.mun. prevede ca, in cazul in care salariatul nu solicita repunerea in situatia anterioara emiterii actului de concediere, contractul individual de munca va inceta de drept la data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii judecatoresti.

Asadar, veti putea benenifca de plata drepturilor salariale de la data incetarii raportului de munac si pana la data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii judecatoresti.
Am depus cererea de chemarea in judecată pe data de 25.06.2013 si nu am primit nimic de la judecător. Am înțeles din noul cod de procedura ca mai intai trebuie sa ajungă cererea la parat si apoi intampinarea la reclamat. Înțeleg ca au fost in vacanta, dar sa stai doua luni in vacanta cand ai atâtea dosare? Ne meritam soarta...
Rectific pe 25.07.2013 a fost depusă chemarea
Perioada 01.07 - 01.09 este vacanta judecatoreasca si nu de acum , ci de foarte multa vreme.

C.proc.civ. , Art. 201 - Fixarea primului termen de judecată
(1) Judecătorul, de îndată ce constată că sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege pentru cererea de chemare în judecată, dispune, prin rezoluție, comunicarea acesteia către pârât, punându-i-se în vedere că are obligația de a depune întâmpinare, sub sancțiunea prevăzută de lege, care va fi indicată expres, în termen de 25 de zile de la comunicarea cererii de chemare în judecată, în condițiile art. 165.
(2) Întâmpinarea se comunică de îndată reclamantului, care este obligat să depună răspuns la întâmpinare în termen de 10 zile de la comunicare. Pârâtul va lua cunoștință de răspunsul la întâmpinare de la dosarul cauzei.
(3) În termen de 3 zile de la data depunerii răspunsului la întâmpinare, judecătorul fixează prin rezoluție primul termen de judecată, care va fi de cel mult 60 de zile de la data rezoluției, dispunând citarea părților.
(4) În cazul în care pârâtul nu a depus întâmpinare în termenul prevăzut la alin. (1) sau, după caz, reclamantul nu a comunicat răspuns la întâmpinare în termenul prevăzut la alin. (2), la data expirării termenului corespunzător, judecătorul fixează prin rezoluție primul termen de judecată, care va fi de cel mult 60 de zile de la data rezoluției, dispunând citarea părților.
(5) În procesele urgente, termenele prevăzute la alin. (1)-(4) pot fi reduse de judecător în funcție de circumstanțele cauzei.
(6) În cazul în care pârâtul domiciliază în străinătate, judecătorul va fixa un termen mai îndelungat, rezonabil, în raport cu împrejurările cauzei. Citarea se va face cu respectarea dispozițiilor art. 156.

Alte discuții în legătură

Incheierea contractului de munca cristinasova cristinasova Buna seara ! Va rog sa ma ajutati sa pot incheia un contract de munca a unei angajate care a plecat de la locul de munca fara sa anunte si fara demisie, cum ... (vezi toată discuția)
Ce pot face impotriva hotararii pronuntate in apel? ilievali ilievali bunaseara. am fost concediat pentru indisciplina si am atacata la tribunal decizia de concediere. mi s-a respisn actiunea. am atacat sentinta civila la curtea ... (vezi toată discuția)
...30 de zile de la data luarii la cunostinta despre savarsirea abaterii disciplinare... codulmuncii codulmuncii Dupa cum stiti interpretarea acestui art. 252 alin. (1) din codul muncii (pentru o practica unitara) se face dupa \'marele\' recurs in interesul legii care a ... (vezi toată discuția)