daca era un examen corect... nu s-ar fii simtit nimeni nedreptatit. Nu se intampla pe forumurile de la admitere inm asta spre exemplu. Ptr ca ajungi acasa. Citesti grila, iei codul, cartile si gasesti greseala. deci ceea ce este spus mai sus este o aberatie. Iar grilele din 2011 2012 si 2013 au fost mult mai usoarare decat astea de anul acesta. 2-3 grile sunt gresite doar la penal ( am vbit cu oameni de specialitate care mi-au dat dreptate , avocati si profersori de drept penal ). Faptul ca 80 % sunt usoare nu da dreptul nimanui sa isi bata joc de restul 20. Asta fiind o gandire securisto-comunista de dinainte de 1989... Examenul trebuie sa fie transparent si corect astfel incat fiecare om sa inteleaga ce a gresit, unde a gresit, unde trebuie sa mai invete si unde s-a descurcat.Mie nu imi vine sa cred uneori ca oameni de pana in 30-40 de ani pot sa aiba o astfel de gandire...
Apropo, in care centru s-au pus foile candidatilor pe jos? Ma mir ca n-au fost linsati ca asta chiar e bataie de joc!