zinix a scris:
Madalina28, anul trecut ai avut nemultumiri, anul acesta la fel, sunt curioasa ce vei mai avea de obiectat la anul.
Pe de alta parte:
1. Tu de unde stii care ar trebui sa fie nivelul unui aspirant la aceasta profesie? Sau esti tu in postura de a aprecia acest lucru?
2. Nu fac afirmatii aiurea, chiar asa s-a intamplat in anii precedenti (revin si arat, am dat examen in 2012, am picat cu 68 de grile. Am mai invatat 1 an si am luat examenul). Si anul trecut, dupa scris, se plangea lumea pe forum ca vor intra putini, ca a fost greu, etc. Te-ai uitat la nivel national cat de multi au intrat?
3. Ai spus ca UNELE grile (dupa parerea mea nici una, dar nu conteaza) au fost de nedeslusit. Pe restul le-ai facut corect? Ca de la 100 de grile la 50 si ceva cate ai facut tu e cale lunga...
4. Te cred ca ai facut grilele de la inm si de la definitivi, dar e mult mai usor sa rezolvi grile din fotoliul de acasa si alta e sa le rezolvi in conditiile de stres de la examen.
Vorbesti serios ca nici una nu a fost de nedeslusit ?
Ai vazut grila 79 G1 ? Cu darea de mita ? Acolo este cel mai clar o greseala.
Si intr-adevar acea grila nu este neclara deloc, pur si simplu are raspunsul gresit in barem.
Insa sunt destule altele cu neclaritati si erori.
Aici nu este problema cu cei care in loc de 100 puncte, au luat 90.
Problema este cu cei care ar fi luat 70+ puncte, ar fi intrat, dar din cauza erorilor din grile au luat 60+ si au picat.
Vom vedea ce se rezolva prin contestatii. Daca nu se rezolva nimic, la cate nereguli sunt, ies probleme mari.